/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
chokodrys t/capucino?
Fra :
EGC
Dato :
06-08-01 22:19
Ved nogen om man kan købe det drys som kommes over skummet, jeg tænker på en
pose ell. dåse ell.lign.
I Storkøbenhavn.
Mvh. Ester C.
Tina Åberg /NNFTIH (
07-08-2001
)
Kommentar
Fra :
Tina Åberg /NNFTIH
Dato :
07-08-01 08:48
Caféen/butikken Kong Kaffe på Fisketorvet og i City 2 har det. Det koster
25 kr. for en pose (tror den indeholder ca. 100 g.). Det smager rigtig
godt og rækker til mange kopper.
Hilsen Tina
Miss Zee (
08-08-2001
)
Kommentar
Fra :
Miss Zee
Dato :
08-08-01 10:02
Hej Ester
Du skal blot bruge alm. kakaopulver (ikke nesquick & slige sager), - comme
il faut!
--
Mvh
Miss Zee
Tina Åberg /NNFTIH (
08-08-2001
)
Kommentar
Fra :
Tina Åberg /NNFTIH
Dato :
08-08-01 14:11
Hej igen.
Nu blev der spurgt om hvor man kunne købe pulver til at drysse på sin
cappucino, så derfor så jeg ingen grund til at komme ind på andet, men når
nu det bliver nævnt at man kan bruge almindeligt cacaopulver, så vil jeg
da lige gøre opmærksom på at jeg har prøvet almindeligt cacao - både med
og uden sukker iblandet samt diverse færdiglavede cacaopulvre. Jeg har
også forsøgt selv at rive chokolade til at drysse på.
Ingen af ovennævnte ting er - tilnærmelsesvis - kommet op på siden af det
man kan købe hos Kong Kaffe (har ingen personlige interesser i biksen - er
bare glad over at jeg har fundet et sted at købe drysset til min
cappucino, og vil selvfølgelig gerne give det videre til andre
interesserede). Så vidt jeg kan smage er det bare fintrevet chokolade -
Prøv det!
Hilsen Tina
N/A (
09-08-2001
)
Kommentar
Fra :
N/A
Dato :
09-08-01 12:41
N/A (
09-08-2001
)
Kommentar
Fra :
N/A
Dato :
09-08-01 12:41
Henning Niss (
09-08-2001
)
Kommentar
Fra :
Henning Niss
Dato :
09-08-01 12:41
"Tobias" <tobias@darwinworld.no> writes:
> Når det
> er sagt så mener jeg at de fleste cappuccinos som serveres i Norge (i alle
> fall) er for svake.
Jeg har nogenlunde samme erfaringer med mælke/espresso-baserede drikke
(f.eks. også latte) i Københavnsområdet. Jeg plejer at bede om "double
shot" og så begynder det at hjælpe på det, selvom de nogle steder
fortolker det som en forespørgsel om tilsvarende mere mælk. I San
Francisco-området opererede de med "short" og "long" versioner.
En anden kæphest jeg har er at mælken er alt for varm alt for mange
steder. For det første gavner det ikke smagen og for det andet brænder
man sig.
Henning
EGC (
09-08-2001
)
Kommentar
Fra :
EGC
Dato :
09-08-01 18:03
Hej Alle
Vil blot sige tak for mange herlige svar.
Mvh. Ester
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177577
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409071
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.