/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Coleslaw
Fra :
bsbs@privat.tele.dk
Dato :
05-08-01 05:44
Hvordan laver jeg en mager coleslaw?
Jan Boegh (
06-08-2001
)
Kommentar
Fra :
Jan Boegh
Dato :
06-08-01 18:01
<bsbs@privat.tele.dk> wrote in message
news:iljpmt0op2ii7vdn07hn7uphatar32p353@4ax.com...
> Hvordan laver jeg en mager coleslaw?
Man kan jo altid diskutere om det så ER coleslaw, men følgende gør sig
nogenlunde fornuftigt:
½ hvidkål rives/snittes fint og lægges i vand i nogle timer (kan undlades -
kålen bliver lidt stærkere i smagen, hvis ikke den vandes ud).
2 gulerødder rives eller snittes også.
1 bæger fromage frais smages til med lidt citronsaft, salt, hvidt peber og
eventuelt lidt (rør)sukker. Istedet for tilsætning af den obligate mayonaise
rører jeg ofte en æggeblomme (evt. et bæger af den pasteuriserede slags) i
Gulerod og hvidkål røres i ovenstående og du har en meget fedtfattig gang
tilbehør.
mvh
Jan
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177577
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409071
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.