/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Coleslaw
Fra : bsbs@privat.tele.dk


Dato : 05-08-01 05:44

Hvordan laver jeg en mager coleslaw?

 
 
Jan Boegh (06-08-2001)
Kommentar
Fra : Jan Boegh


Dato : 06-08-01 18:01

<bsbs@privat.tele.dk> wrote in message
news:iljpmt0op2ii7vdn07hn7uphatar32p353@4ax.com...
> Hvordan laver jeg en mager coleslaw?

Man kan jo altid diskutere om det så ER coleslaw, men følgende gør sig
nogenlunde fornuftigt:

½ hvidkål rives/snittes fint og lægges i vand i nogle timer (kan undlades -
kålen bliver lidt stærkere i smagen, hvis ikke den vandes ud).
2 gulerødder rives eller snittes også.

1 bæger fromage frais smages til med lidt citronsaft, salt, hvidt peber og
eventuelt lidt (rør)sukker. Istedet for tilsætning af den obligate mayonaise
rører jeg ofte en æggeblomme (evt. et bæger af den pasteuriserede slags) i

Gulerod og hvidkål røres i ovenstående og du har en meget fedtfattig gang
tilbehør.

mvh
Jan


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409071
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste