Martin Larsen wrote in dk.edb.internet.webdesign.serverside.php:
> Steffen Jespersen wrote:
>
> > Hvor skal jeg indsætte det i følgende?
>
> Aller øverst i index_edit_do.php, evt. efterfulgt af en die:
>
> echo "<pre>", print_r($_POST,1), "</pre>";
> die;
>
> "die" bevirker at scriptet stopper med det samme så resultatet vises.
Outputtet:
Array
(
[id] => 13
[titel] => Fremstilling
[indhold] => Whisky fremstilles af fermenteret byg, rug, hvede
eller majs, der destilleres. Maltwhisky er lavet af byg og kan have en
udpræget røgsmag, da bygmalten ryges over tørv inden brygningen.
Whisky brygges på samme måde som øl, og destilleres dernæst. Det er kun
30-40% af destillatet, der bruges til whisky. Det første såkaldte
"fusel" hældes bort, da det indeholder forskellige ubehagelige
organiske forbindelser. Det sidste har for lav alkoholprocent til at
kunne bruges til whisky og hældes traditionelt over enebær og sælges
som gin. Whiskyen opbevares på fade "casks" af egetræ.
Ud over de traditionelle aftapninger som destillerierne sælger, sælges
også "uafhængige aftapninger". Det er whiskykøbmænd, der køber et eller
flere fade hos destillerierne, og opbevarer dem og sælger dem, som de
vil. Det er derfor et anderledes produkt end standardproduktet.
En whisky skal være på 40% og mindst 3 år gammel for at kunne kaldes
for whisky. Når den kommer fra fadet er den ofte på 50-60% Cask
strength, og fortyndes derfor ofte ned til 42%-46%.
Under lagringen trænger væske - herunder alkohol - ud gennem porerne i
træfadene. Denne del som udgør op til 1½-2½% årligt betegnet som
angel's share (englenes andel). Udtrykket stammer fra den franske
cognac og armagnac-distrikter, hvorfra det har bredt sig til de
whiskyproducerende områder.
Farven på whisky kan være justeret med karamel (E150), og whiskyen kan
desuden være koldfiltreret. Dette vil sige, at den har været kølet ned
for at fjerne urenheder. Koldfiltreringen blev indført efter at navnlig
amerikanerne havde returneret whisky fordi man fejlagtigt troede at der
var noget galt med whiskyen da den blev uklar ved kølig opbevaring pga
fortætning af olierne i whiskyen. En del af de stoffer, der frasorteres
er dog smagsstoffer (olier) dvs. filtreringen fjerner en del af smagen.
Derfor er nogle aftappere og destillerier begyndt at aftappe whiskyen
uden koldfiltrering. For at undgå at whisky bliver uklar (cloudy)
aftappes i stedet ved højere alkoholprocent (46+ procent)
Kilde:Wikipedia
[billede] => billeder/pic3.jpg
)
--
Vil du lære at kode HTML, XHTML, CSS, SSI, ASP eller ASP.NET?
- Pædagogiske tutorials på dansk
- Kom godt i gang med koderne
KLIK HER! =>
http://www.html.dk/tutorials