/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Mark-Støvbolde
Fra : jos


Dato : 30-08-09 11:05

Popper op i stor mængde på sønnens "græsplæne". Jeg rører normalt kun
KarlJohan og Kantareller da jeg ikke er erfaren svampejæger, men jeg føler
mig ret sikker på disse brune støvbolde. Jeg har læst at de er spiselige
sålænge stokken er hvid indeni.
Spørgsmålene er så:
Hvordan tilberedes de, og er de værd at døje med??

finn



 
 
Lasse Jensen (30-08-2009)
Kommentar
Fra : Lasse Jensen


Dato : 30-08-09 14:29

On Sun, 30 Aug 2009 12:05:21 +0200, jos wrote:

> Popper op i stor mængde på sønnens "græsplæne". Jeg rører normalt kun
> KarlJohan og Kantareller da jeg ikke er erfaren svampejæger, men jeg
> føler mig ret sikker på disse brune støvbolde. Jeg har læst at de er
> spiselige sålænge stokken er hvid indeni.
> Spørgsmålene er så:
> Hvordan tilberedes de, og er de værd at døje med??

Skær dem i tern og brug dem som du ville bruge andre svampe. De smager
okay, men er ingen storslået kulinarisk oplevelse.

--
Lasse Jensen

tenno (31-08-2009)
Kommentar
Fra : tenno


Dato : 31-08-09 02:46

On 30 Aug., 12:05, "jos" <j...@her.dk> wrote:
> Popper op i stor mængde på sønnens "græsplæne". Jeg rører normalt kun
> KarlJohan og Kantareller da jeg ikke er erfaren svampejæger, men jeg føler
> mig ret sikker på disse brune støvbolde. Jeg har læst at de er spiselige
> sålænge stokken er hvid indeni.
> Spørgsmålene er så:
> Hvordan tilberedes de, og er de værd at døje med??
>
> finn

Jeg skære støvbolden i skiver om panere i æg og rasp også steges de på
panden, det smager fint

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177459
Tips : 31964
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408183
Brugere : 218881

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste