/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Oksemørbrad - tilberedning og tilbehø
Fra : Brian Bendtsen


Dato : 29-07-09 08:46

Hej

Jeg skal lave en oksemørbrad i aften og kunne godt bruge et par tips til
tilberedning og noget lækkert tilbehør.

mvh. Brian

 
 
Kasper Bergholt (29-07-2009)
Kommentar
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 29-07-09 16:22

On Wed, 29 Jul 2009 09:45:53 +0200, Brian Bendtsen <bb@bellevuevej.dk>
wrote:

>Hej
>
>Jeg skal lave en oksemørbrad i aften og kunne godt bruge et par tips til
>tilberedning og noget lækkert tilbehør.

Jeg har et par forslag her -- godt nok lavet med kalveiflet; men
kalvefilet og oksemørbrad ligger meget tæt på hinanden i såvel smag
som struktur, så mon ikke de går an. De kan naturligvis tones efter
årstidens udbud af grøntsager og rodfrugter.

Kalvefilet m. sauce bordelaise
http://bergholt.net/gastronomi/opskrift-helstegt-kalvefilet-a-la-chateaubriand-efterarskompot-sauce-bordelaise/

Kalvefilet provencale m. gratineret kartoffelmod
http://bergholt.net/gastronomi/opskrift-pa-kalvefilet-provencale-med-gratineret-kartoffelmos/

Go' fornøjelse med oksemørbraden & meld gerne tilbage med information
om, hvad du endte med at gøre ved den og hvordan den blev.

---
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net/gastronomi Bergholts opskrifter


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177459
Tips : 31964
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408183
Brugere : 218881

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste