/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Elg halsstykke
Fra : jos


Dato : 26-11-08 10:44

Jeg har fået et stykke frosset hals af elg. Ca 1,5 Kg.
Hvordan tilberedes det?

finn



 
 
Margrete Johansen (28-11-2008)
Kommentar
Fra : Margrete Johansen


Dato : 28-11-08 20:27

Hej Finn.

Tillykke med det - fint stykke kød.

En rustik mulighed vil være at du hakker det op i stykker og ryster i mel,
salt og peber og bruner dem i smør i en stor stegegryde. Når kødet er brunet
tilsættes grofthakket løg og hele hvidløgsfed. Lidt vand på og lad det hele
småsnurre indtil kødet er mørt. Tilsæt så skivede, hårdtstegte champignon og
en sjat fløde. Krydr godt med salt - peber - evt. paprika eller hvad du har
lyst til.

Servér med dit yndlingsgrønt og måske kartoffelmos.

Det er en herreret - fed og blød.

God appetit.

Margrete www.smagsuniverset.dk


"jos" <jos@her.dk> wrote in message
news:492d1a5c$0$56776$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> Jeg har fået et stykke frosset hals af elg. Ca 1,5 Kg.
> Hvordan tilberedes det?
>
> finn
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177470
Tips : 31964
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408288
Brugere : 218881

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste