On Fri, 31 Oct 2008 17:46:58 +0100, "Jens Bruun"
<bruun_jens@hotmail.com> wrote:
>"Janus Høi" <newsgroup@hjerteknuser.dk> skrev i en meddelelse
>news:7e857c4b-58f3-4450-aaa8-e3612fa6feed@v13g2000pro.googlegroups.com
>
>> Jeg har fået det ved en Seafood-buffet, hvor der var en hel side kold
>> laks og sådan en rigtig lækker lyserød creme ved siden af. Det var jo
>> nok ikke en gang Thousand island-dressing, men det havde samme farve.
>
>Hmm. Jeg ville forsøge mig med lidt hjemmerørt mayonaise (rørt med limesaft
>i stedet for estragoneddike - husk lidt sukker i), og så smage den til med
>hvidløg og tomatketchup. Jeg ville muligvis også give den lidt "bid" med en
>smule chili.
Lyder som rigtigt et fint bud, muligvis justeret med:
en anelse tabasco
lidt paprika (evt. halvt røget)
lidt god peber (Kerala el. Penja- fx.)
en anelse rygeost (som jeg synes går fortrinligt til laks)
---
eller drop thousand island-rip off'et og kør i stedet:
1dl del økologisk rygeost
2 spsk citronsaft
3-5 spsk ufiltreret olivenolie
groftkværnet kvalitetspeber
2 fingerdrys havsalt
1/6 fint-fint-hakket hvidløg (ikke kinesisk)
---
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter)