"Steen Jakobsen" <ingen@post.dk> skrev i en meddelelse
news:49071701$0$15901$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
>
> "kim rasmussen" <kim@lechef.dk> skrev i meddelelsen
> news:4906c9e0$0$90272$14726298@news.sunsite.dk...
>>
>> "Fister Løgsovs" <None@invalid.za> skrev i en meddelelse
>> news:mn.dc137d8a2682926b.88596@invalid.za...
>>
>> Hej
>> 2? kg oksekød
>> 2? kg svinekød
>> 2? kg kogte kartofler
>> ? kg løg
>> 2 liter kogt mælk
>> 1 slat god øl
>> 100 g.salt
>> peber og hele korn
>> 1 kg meget små flæsketerninger
>> Tarme ,rengjorte
>> Saltlage
>>
>> Kødet køres igennem kødhakkemaskinen 3-4 gange sammen med kartoflerne og
>> løg.
>>
>> Massen æltes derefter meget grundigt med mælken ,salt,peber efter smag,øl
>> og de små flæsketerninger.
>> Farsen fyldes i de rene tarme(det er vigtigt at prikke pølserne med en
>> stoppenål under arbejdet ,så man undgår luft i pølserne.)
>> Pølserne lægges der på i en balje og der hældes saltlage på dem ,der
>> lægges pres på.
>> Efter 1 døgn i lagen tages pølserne op og sendes til røgning.De skal
>> røges i ca 8 dage.
>>
>> saltlage .
>> 55 g nitritsalt pr. liter vand ,kogt sammen og kølet.Nitrit kan købes på
>> apoteket.
>
> Det var en noget mystisk opskrift på en hjemmelavet spegepølse synes jeg.
> Er det noget du selv har prøvet?
> Jeg tror ikke den vil være nem at få til at lykkes for amatører.
> Jeg har en anden indgangsvinkel her hvor jeg selv har prøvet at lave en
> tilsvarende blot med oksekød.
>
http://www.weberguru.dk/forum/viewtopic.php?t=5167&highlight=
>
> Steen.
Hej
Dette er en opskrift efter en bog om egnsretter ,har ikke selv prøvet den.
Hilsen mcloud