|
| Hvem har prøvet at lave æblesnaps? Fra : Zoddy |
Dato : 06-10-08 20:54 |
|
Jeg har netop eksperimenteret med min egen hjemmelavede æblesnaps. Jeg har
læst at æblestykkerne skal dækkes helt til med brændevin, men de flyder jo
op og ligger i overfladen, så spørgsmålet er om de vil mugne, da de ikke er
helt dækket?
Mvh Zoddy
| |
Gert Krabsen (07-10-2008)
| Kommentar Fra : Gert Krabsen |
Dato : 07-10-08 07:32 |
|
Zoddy skrev:
> Jeg har netop eksperimenteret med min egen hjemmelavede æblesnaps. Jeg
> har læst at æblestykkerne skal dækkes helt til med brændevin, men de
> flyder jo op og ligger i overfladen, så spørgsmålet er om de vil mugne,
> da de ikke er helt dækket?
>
> Mvh Zoddy
Ingen problem - de skal nok synke efterhånden som luften går ud af dem.
Jeg har et par stykker (med hele æbler/pærer) som opførte sig sådan da
de blev lavet i 90-91. De er stadig fortrinlige..
| |
Zoddy (07-10-2008)
| Kommentar Fra : Zoddy |
Dato : 07-10-08 18:53 |
|
"Gert Krabsen" <fjernkrabsen@fjernkrabsenfjern.dk> wrote:
> Ingen problem - de skal nok synke efterhånden som luften går ud af dem.
>
> Jeg har et par stykker (med hele æbler/pærer) som opførte sig sådan da de
> blev lavet i 90-91. De er stadig fortrinlige..
Super!
| |
helle (09-10-2008)
| Kommentar Fra : helle |
Dato : 09-10-08 03:35 |
|
On 6 Okt., 21:54, "Zoddy" <*@*.dk> wrote:
> Jeg har netop eksperimenteret med min egen hjemmelavede æblesnaps. Jeg har
> læst at æblestykkerne skal dækkes helt til med brændevin, men de flyder jo
> op og ligger i overfladen, så spørgsmålet er om de vil mugne, da de ikke er
> helt dækket?
>
> Mvh Zoddy
Ikke noget problem - de synker ned - og så lige et lille fif: put et
stykke hel kanel ned til snapsen og æblerne, når den så skal
filtreres, tilsætter du ganske lidt - 1 tskf. til en flaske snaps -
flydende honning, så bliver den bare så goooood!
| |
|
|