Kære gruppe!
Mange er vist stødt på selleriburgeren uden at bryde sig særligt om
den. Jeg prøvede en fortolkning i forgårs. Skiver af selleri
confiteret i andefedt sammen med lidt timiankviste, salt og
groftkværnet sort peber.
Den confiterede selleri blev lagt i lag med en god mos på kartofler,
persillerod og kondesenret fløde samt sprøde kantareller -- stegt i
oksefedt og smør.
Gæsterne var meget glade for tilbehøret, som måske nok ikke er det
mest fedtfattige, men hva'.
Osso buco kogt på Crozes-Hermitage (købte nogle økonomikasser på et
tidspunkt i Føtex, hvor der var 5 x Crozes og 1 x Hermitage (fra Cave
de Tain). Crozes fra Chave i glassene til. Dejlig efterårsmad.
Opkskrift på selleriburgere, bagt choucroute & osso buco her:
http://www.bergholt.net/osso_boco_selleriburger_med_kantareller_og_mos_choucroute.html
----
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Bergholts opskrifter)