/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bagt Caffe
Fra : Kurt Hansen


Dato : 21-06-08 20:12

Man slaar 15-16 Æg vel med lidt Salt, dernæst tager man 10-12 Lod fiinmalet
Caffee, og koger den i ungefær een eller een en halv Pæl sød Melk med lidt
Sukker og Kaneel, siiler det saa igiennem en fiin Haardug eller Sie, og
kommer det til Æggene, sætter saa efter den 72de Regel en Rand om et Fad,
besmør Fadet med koldt Smør, kommer det Tilsammenrørte deri, sætter det paa
Sand eller Salt i en Tærtepande, bager det langsom, og giver det varmt paa
Bordet. Man kan og, som forhen ved den Engelske Melk, komme det i en Deig,
det er ogsaa godt.

Opskrift fra "Den Kongelige Danske og i Henseende til alle Slags Maader
fuldstændige Koge-, Bage- og Sylte-Bog eller syv hundrede og ti
Anviisnings-Regler, Herskaber og fornemme Familier, saavelsom for alle og
enhver især, hvorefter de kan tillaves saavel kostbare, som ordinaire
Retter, saa og hvorledes endeel Have-Frugter skal tørres og indsyltes, samt
52 Regler om Confiturer. Alt efter mange Aars egen Erfaring oprigtig og
uden al Interesse lagt for Dagen af Marcus Looft, Mester-Kok i Itsehoe" af
Marcus Looft, udgivet 1766 i Kjøbenhavn.
--
Venlig hilsen
Kurt Hansen

 
 
Tina. (22-06-2008)
Kommentar
Fra : Tina.


Dato : 22-06-08 08:42


"Kurt Hansen" <kurt@fjerndettetowle.dk> skrev i en meddelelse
news:5z4rgpanzkox.1nyimvlai1aq5.dlg@40tude.net...
> Man slaar 15-16 Æg vel med lidt Salt, dernæst tager man 10-12 Lod
> fiinmalet
> Caffee,

Tak for opskriften

Elsker gamle bageopskrifter på kager, tærter, småkager mv.

- Tina



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste