On Fri, 06 Jun 2008 17:45:22 +0200, Ole wrote:
> Kurt Hansen wrote:
>> Jeg har en opskrift til en marinade, som skulle være til græsk suvlaki. Om
>> den er helt original ved jeg ikke, men god er den:
>>
>> 2 1/2 dl kinesisk soya
>> 4-5 spsk vindruekerneolie (evt. raps) ikke olivenolie
>> 1/2 tsk cauennepeber
>> 2 fed knust hvidløg
>> 2 spsk. frisk ingefær (revet på råkostjern) el. 2 tsk. ingefærkrydderi
>> 4 spsk sesamfrø - evt. ristet.
>>
>> Kyllingekød, kalkun eller svinekød skæres i tern og ligger i marinaden ca.
>> 6 timer og de stikkes på bambusspyd sammen med skiver af løg og rød eller
>> grøn peber. Man kan evt. sætte en skive røget medister imellem også.
>>
>> (Marinaden kan ikke genbruges - men skal smides ud).
>>
>> God fornøjelse.
>
> Skal de også steges ?
Det vil jeg overlade til hver enkelt, men jeg synes de bliver bedst efter
en let grillning