/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
opskrift på kagemand søges
Fra : bk


Dato : 22-05-08 11:33

jeg skal bage en kagemand og har søgt efter en opskrift men kun fundet
opkrifter på gærdej.
Er der nogen som har en opskrift som bagerne lavede dem før i tiden?



 
 
hago@dcs.qmul.ac.uk (22-05-2008)
Kommentar
Fra : hago@dcs.qmul.ac.uk


Dato : 22-05-08 04:45

On May 22, 11:33 am, "bk" <b.kjeld...@tdcadsl.dk> wrote:
> jeg skal bage en kagemand og har søgt efter en opskrift men kun fundet
> opkrifter på gærdej.
> Er der nogen som har en opskrift som bagerne lavede dem før i tiden?


Hvad mener du med "som bagerne lavede dem før i tiden"?
Wienerbroedsdej?

Jeg har en opskrift (derhjemme), der bruger en roert dej men
stiftpiskede aeggehvider tilsat til sidst. Saa laver man et omrids af
en kagemand/kone af staniol (3 cm hoej) og saetter den paa en
bageplade. Derefter dejen i og saa i ovnen. Det virker fint, hvis det
er den slags dej, man vil have.

Som barn, i Aarhus, saa jeg vist kun wienerbroedsdej eller brunsvier
fra bagerne. Min morfar lavede dem altid med hjemmelavede snegle. Og
selv har jeg kun lavet den roerte (holder sig ikke frisk i lang tid,
med er supernem).

Hanne i London

Erik Olsen DK (22-05-2008)
Kommentar
Fra : Erik Olsen DK


Dato : 22-05-08 18:45

bk wrote:

> jeg skal bage en kagemand og har søgt efter en opskrift men kun fundet
> opkrifter på gærdej.
> Er der nogen som har en opskrift som bagerne lavede dem før i tiden?

Jeg kender dem kun lavet af brunsvigerdej, med ditto fyld samt slikpynt
(opskriften af fynsk oprindelse).

--
Venlig hilsen/Best regards
Erik Olsen DK
http://www.modelbaneteknik.dk/


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste