/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Inspiration: Torsk med grønne asparges, ri~
Fra : Kasper Bergholt


Dato : 19-03-08 09:55

Kære gruppe!


Jeg ved godt, at det endnu ikke er sæson for asparges. Torsken skulle
være ok sæsonmæssigt, hvis man følger det gamle råd om kun at spise
torsk i måneder, hvori 'r' indgår.

Fisk = hvidvin. Hvidvin = lys sauce. Der er mange gastronomiske
dogmer, der med fordel kan sættes spørgsmålstegn ved. Prøv ung,
frugtig bourgogne til retten her fx.

Og så lige et vintip. Netto har en gewüztraminer fra Dr. Pauly (årgang
2006) til 49 kroner. Det er et godt køb! Meget karakteristisk gewürz
med parfurmerede blomstertoner og en fin, integreret sødme. Vil gå
godt til forårets asparges.

Opskrift & billeder:

http://www.bergholt.net/torsk_asparges_svampe_sauce_kalvefond.html


--
Mvh.

Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (På vej: Stenbiderrogn, lam og Chablis 1. cru
&, Côte-Rôtie -- vil jeg tro).

 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste