Kære gruppe!
Jeg ved godt, at det endnu ikke er sæson for asparges. Torsken skulle
være ok sæsonmæssigt, hvis man følger det gamle råd om kun at spise
torsk i måneder, hvori 'r' indgår.
Fisk = hvidvin. Hvidvin = lys sauce. Der er mange gastronomiske
dogmer, der med fordel kan sættes spørgsmålstegn ved. Prøv ung,
frugtig bourgogne til retten her fx.
Og så lige et vintip. Netto har en gewüztraminer fra Dr. Pauly (årgang
2006) til 49 kroner. Det er et godt køb! Meget karakteristisk gewürz
med parfurmerede blomstertoner og en fin, integreret sødme. Vil gå
godt til forårets asparges.
Opskrift & billeder:
http://www.bergholt.net/torsk_asparges_svampe_sauce_kalvefond.html
--
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (På vej: Stenbiderrogn, lam og Chablis 1. cru
&, Côte-Rôtie -- vil jeg tro).