|
| Påskeinspiration: Frokostbøf af kalv med l~ Fra : Kasper Bergholt |
Dato : 18-03-08 09:39 |
|
Kære gruppe!
Hvis der mangler en kødret til påskefrokosten, så er her et forslag:
Bøf af kalv, grillet hårdt - og efterfølgende stegt færdigt i ovnen
ved lav temperatur. Dertil en rødløg & skalotteløg i honning-ale (fra
Carlsbergs Semper Ardens-serie) og kalvefond.
Mørkt rugbrød med økologisk smør og et skummende glas ale til, det er
sgu ikke så tosset.
Opskrift & billeder her:
http://www.bergholt.net/frokost_boef_kalv_honning_ale_kalvefond.html
--
Mvh.
Kasper Bergholt
http://www.bergholt.net (Mad & vin - Østrig & Rhône)
| |
edelvang@gmail.com (18-03-2008)
| Kommentar Fra : edelvang@gmail.com |
Dato : 18-03-08 11:55 |
|
On 18 Mar., 09:38, Kasper Bergholt<mxn...@tiscali.dk> wrote:
> Hvis der mangler en kødret til påskefrokosten, så er her et forslag:
Jeg vil bare lige rose fad-anretningen, fordi vi tidligere har vendt
emnet: Rigtig flot anretning. Man ville aldrig se et "brugt" ovnfad i
en kogebog, men jeg kan sagtens leve med det, når det nu er hjemligt
og privat.
Mvh
Kevin Borbye Edelvang
| |
Kasper Bergholt (19-03-2008)
| Kommentar Fra : Kasper Bergholt |
Dato : 19-03-08 14:15 |
|
On Tue, 18 Mar 2008 10:55:04 -0700 (PDT), edelvang@gmail.com wrote:
>On 18 Mar., 09:38, Kasper Bergholt<mxn...@tiscali.dk> wrote:
>
>> Hvis der mangler en kødret til påskefrokosten, så er her et forslag:
>
>Jeg vil bare lige rose fad-anretningen, fordi vi tidligere har vendt
>emnet: Rigtig flot anretning. Man ville aldrig se et "brugt" ovnfad i
>en kogebog, men jeg kan sagtens leve med det, når det nu er hjemligt
>og privat.
Tak for anmeldelsen! :)
Antallet af bøffer er også ulige ser jeg nu - apropos sidst...
--
Mvh.
Kasper Bergholt
(Mad & vin - gastronomisk inspirationssky:
http://www.bergholt.net/gastronomisk_inspiration.php)
| |
Poul-Erik Andreasen (20-03-2008)
| Kommentar Fra : Poul-Erik Andreasen |
Dato : 20-03-08 11:58 |
|
Kasper Bergholt wrote:
> On Tue, 18 Mar 2008 10:55:04 -0700 (PDT), edelvang@gmail.com wrote:
>
>> On 18 Mar., 09:38, Kasper Bergholt<mxn...@tiscali.dk> wrote:
>>
>>> Hvis der mangler en kødret til påskefrokosten, så er her et forslag:
>> Jeg vil bare lige rose fad-anretningen, fordi vi tidligere har vendt
>> emnet: Rigtig flot anretning. Man ville aldrig se et "brugt" ovnfad i
>> en kogebog, men jeg kan sagtens leve med det, når det nu er hjemligt
>> og privat.
>
> Tak for anmeldelsen! :)
>
> Antallet af bøffer er også ulige ser jeg nu - apropos sidst...
>
Præsentationen ville i øvrigt vinde en hel del hvis den ikke var
lavet i lodret fugleperspektiv. En vinkel på omkring 45 grader er
sikkert fint.
PEA
| |
|
|