On Thu, 14 Feb 2008 20:16:36 +0100, "3140 Abildgaard"
<FJERNpialykke@get2net.dk> wrote:
>Kasper Bergholt wrote:
>> Kære gruppe!
>>
>> Eksperimentet med tyndstegsfilet og rødbede & Zweigelt fra Østrig var
>> der en del tyndstegsfilet tilbage. Jeg har aldrig været glad for
>> traditionel dansk biksemad, så jeg lavede en rødvinsbaseret version -
>> på en flaske Beaumes-de-Venise (Côtes-du-Rhône) på tilbud til en flad
>> halvtredser - med skalotteløg, røget flæsk & aspargeskartofler i
>> andefedt og timian til.
>>
>> Opskrift & billeder her:
>>
>>
http://www.bergholt.net/biksemad_rhone.html
>
>Jeg holder meget af dine opskrifter, men ville ønske du postede dem her -
>evt med link. Så slipper man for at skulle forlade usenet og copypaste, hvis
>man ønsker at diskutere opskriften. . . hvilket netop er usenets styrke!
Hej Abildgaard!
Jeg kan se, hvad du mener, men jeg tror ikke, jeg vil følge dit
forslag.
Dels fordi billedmaterialet vil ryge, som Andersen tidligere har
påpeget. Udover billederne vil overskrifter og links også give noget
formatteringsarbejde.
Jeg betragter webversionen som det primære - og usenet-indlæg som
noget sekundært.
Webbet er mere fleksibelt - materialemæssigt såvel som
redigeringsmæssigt. Jeg kan fra gamle opskrifter linke til nye og
omvendt. Jeg kan redigere gentagne fejl med search &
replace-funktioner, jeg kan tagge billeder, osv.
Ang. copy-paste og diskussion af opskrifterne så synes jeg ikke mine
opsrkifter/inspirationsforslag generelt giver anledning til de store
diskussioner (måske med undtagelse af fortolkningen af risalamande).
Ang. citering så vil jeg mene, at det er lige så hurtigt at copy-paste
de relevante passager fra webbet, som det er at fraklippe de
irrelevante passager, der ville være, hvis jeg serverede hele
tekstversionen hér i dette medie.
Afslutningsvis har jeg en formodning om, at nogle læsere måske vil
synes at fuldteksten for hver enkelt opskrift vil blive for meget af
det gode.
--
Mvh.
Kasper Berghol
http://www.bergholt.net (Mad & Vin - særligt Østrig & nordlig Rhône)