/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Yoghurtis.
Fra : Ulla


Dato : 15-07-01 08:58

I går lavede jeg yoghurtis efter den opskrift der blev postet her i gr. for
et stykke tid siden. I dag havde vi så glædet os til at skulle spise det,
men det var ingen udsøgt fornøjelse. Nærmest som at spise sodavandsispinde
uden pinde.
Hvordan undgår jeg at isen krystalliserer så meget at den overhovedet ikke
er til at arbejde med?

Mvh Ulla



 
 
Ghita Cecilie Jallow (15-07-2001)
Kommentar
Fra : Ghita Cecilie Jallow


Dato : 15-07-01 10:22


"Ulla" <ullaogasger@mobilixnet.dk> skrev i en meddelelse
news:k2c47.6971$6x5.476427@news000.worldonline.dk...
> Hvordan undgår jeg at isen krystalliserer så meget at den overhovedet
ikke
> er til at arbejde med?

Hej
Har du bruget ismaskine eller håndkraft ?
--
Ghita Cecilie

Ulla (16-07-2001)
Kommentar
Fra : Ulla


Dato : 16-07-01 21:32


Ghita Cecilie Jallow <get2ghitacecilie@get2net.dk> skrev i en
news:9irn0t$ltc$1@tux.netsite.dk...

> Hej
> Har du bruget ismaskine eller håndkraft ?
> --
> Ghita Cecilie

Jeg har brugt den gammeldags rugbrødsmaskine(håndkraft).

Mvh Ulla




Ghita Cecilie Jallow (20-07-2001)
Kommentar
Fra : Ghita Cecilie Jallow


Dato : 20-07-01 18:12


"Ulla" <ullaogasger@mobilixnet.dk> skrev i en meddelelse
news:abI47.1053$Qn.75004@news000.worldonline.dk...
> Jeg har brugt den gammeldags rugbrødsmaskine(håndkraft).

Hej
Når jeg bruger ismaskine bliver den god, men hvis den ikke spises samme
dag skal den være ude af frydseren noget tid inden den spises.

--
Ghita Cecilie

(Sebastian L'c (08-09-2001)
Kommentar
Fra : (Sebastian L'c


Dato : 08-09-01 13:58

Ulla <ullaogasger@mobilixnet.dk> wrote:

> Ghita Cecilie Jallow <get2ghitacecilie@get2net.dk> skrev i en
> news:9irn0t$ltc$1@tux.netsite.dk...
>
> > Hej
> > Har du bruget ismaskine eller håndkraft ?>
> Jeg har brugt den gammeldags rugbrødsmaskine(håndkraft).

Hvor mange gange har du rørt isen mens den frøs ned?
Jeg plejer at røre isen ca. hvert kvarter med stavblenderen.
resultatet er ikke lige så godt som ismaskinen men 'godt nok'.

Sebastian

Neta & Peter (15-07-2001)
Kommentar
Fra : Neta & Peter


Dato : 15-07-01 11:50

"Ulla" <ullaogasger@mobilixnet.dk> skrev i en meddelelse
news:k2c47.6971$6x5.476427@news000.worldonline.dk...
> I går lavede jeg yoghurtis efter den opskrift der blev postet her i gr.
for
> et stykke tid siden. I dag havde vi så glædet os til at skulle spise det,
> men det var ingen udsøgt fornøjelse. Nærmest som at spise sodavandsispinde
> uden pinde.
> Hvordan undgår jeg at isen krystalliserer så meget at den overhovedet ikke
> er til at arbejde med?

Spiser den sammen dag som den er lavet. Det er ret vanskeligt at opbevare så
mager isi frysern gennem længere tid.

MVH

Peter



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409071
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste