/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Helt rundt kød
Fra : Peter Noes


Dato : 14-01-08 15:36

Hej alle

Ser tit at de i eks. smag & behag har nogen retter hvor kødet er helt rundt,
eks. i denne uge hvor det er noget vildt kød i krydderbrød.

Hvordan får man kødet i den facon? Koger det i en dåse eller hur??

Venlig hilsen
Peter



 
 
Morten Nielsen (15-01-2008)
Kommentar
Fra : Morten Nielsen


Dato : 15-01-08 11:40

> Ser tit at de i eks. smag & behag har nogen retter hvor kødet er helt
> rundt, eks. i denne uge hvor det er noget vildt kød i krydderbrød.
>
> Hvordan får man kødet i den facon? Koger det i en dåse eller hur??
>

Jeg mener at have set, at man former det til en pølse, og pakker det stramt
ind i husholdningsfilm der kan tåle at blive kogt.


/Morten N





Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408522
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste