/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tilbehør til steg og fisk
Fra : Sybil


Dato : 13-01-08 13:39

Hej

Da vi skal holde en lille fest til marts, med ca. 25 personer, og vi er
meget på bar bund med tilbehør og lign, spørger vi nu her.

Vi havde forestillet os at starte med enten en hummersuppe med skalddyr
eller http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=27092 , gerne
med lidt flûte eller lign.

Til hovedret griller vi 1-2 fisk (hvid fisk), 6 kg oksetyndsteg. Dertil en
salat med emmentaler og cornichoner.

Til dessert vil der være hjemmelavet is.

Det er mest tilbehøret til hovedretten vi er i tvivl om. Det skal helst være
noget der er nemt at lave, og gerne kunne lave det meste dagen før, så det
bare skal i ovnen eller på grillen på dagen.
Forslag til valg af fisk og tilberedning er meget velkomne.

Alle forslag, tips og tricks er velkomne, da vi er meget åbne for ting der
er lækre og nemme at lave.

På forhånd tak

Kai og Majken

P.s. Ikke noget med nødder, da der er allergikere iblandt.



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408522
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste