|
| Mayo i fryseren? Fra : Erling Hansen |
Dato : 29-12-07 18:42 |
|
Fik en ubetvingelig lyst til tunsalat, og måtte derfor røre mig en
portion mayonaisse, light. Den er alt for stor, og jeg får ikke brugt
den de første par uger.
Kan den tåle at gå i fryseren????
Jeg h a r allerede lagt den derind, så et hurtigt ja/nej vil blive
højt værdsat.
mvh
erling
| |
Søren (29-12-2007)
| Kommentar Fra : Søren |
Dato : 29-12-07 19:09 |
|
"Erling Hansen" <preeh-dh@mail.dkspree> skrev i en meddelelse
news:1i9wbue.19wexr81jm6y8sN%preeh-dh@mail.dkspree...
> Fik en ubetvingelig lyst til tunsalat, og måtte derfor røre mig en
> portion mayonaisse, light. Den er alt for stor, og jeg får ikke brugt
> den de første par uger.
> Kan den tåle at gå i fryseren????
> Jeg h a r allerede lagt den derind, så et hurtigt ja/nej vil blive
> højt værdsat.
Nej.
Søren
| |
Erling Hansen (29-12-2007)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 29-12-07 19:19 |
|
Søren <leaveme@alone.dk> wrote:
> "Erling Hansen" <preeh-dh@mail.dkspree> skrev i en meddelelse
> news:1i9wbue.19wexr81jm6y8sN%preeh-dh@mail.dkspree...
> > Fik en ubetvingelig lyst til tunsalat, og måtte derfor røre mig en
> > portion mayonaisse, light. Den er alt for stor, og jeg får ikke brugt
> > den de første par uger.
> > Kan den tåle at gå i fryseren????
> > Jeg h a r allerede lagt den derind, så et hurtigt ja/nej vil blive
> > højt værdsat.
>
> Nej.
>
> Søren
Tusind tak for et hurtigt svar. Glasset er øjeblikkeligt røget ned i
køleskabet.
mvh
Erling
| |
Inger D. (30-12-2007)
| Kommentar Fra : Inger D. |
Dato : 30-12-07 16:50 |
|
> Fik en ubetvingelig lyst til tunsalat, og måtte derfor røre mig en
> portion mayonaisse, light.
Må vi få din opskrift? Jeg har kun opskriften på almindelig fed mayonaise.
Inger D.
| |
Erling Hansen (30-12-2007)
| Kommentar Fra : Erling Hansen |
Dato : 30-12-07 16:58 |
|
Inger D. <blabla@no.no> wrote:
> > Fik en ubetvingelig lyst til tunsalat, og måtte derfor røre mig en
> > portion mayonaisse, light.
>
> Må vi få din opskrift? Jeg har kun opskriften på almindelig fed mayonaise.
>
> Inger D.
Kære Inger D. Her er så opskriften på
Light kryddermayo.
Rør først en ganske almindelig god, fast mayo. Jeg bruger rapsolie, og
hælder i indtil jeg bli'r træt i hånden ...lol
start med at krydre mayoen. Til en 2-blommers mayo bruger jeg 2 store
teskefulde alm. sur senep og en stor teske HP-sauce. Røres godt sammen.
I skålen hældes omtrent så meget ylette (1,5%) som der er mayo. Rør godt
sammen, og giv den så et par skefulde fromage frais (0,1%).
Til sidst justeres smagen med eventuelt en anelse mere senep samt nogle
dråber citron.
Det giver en meget frisk, velsmagende mayo som kun er halvt så farlig
for hjertet.
mvh
Erling
| |
Inger D. (31-12-2007)
| Kommentar Fra : Inger D. |
Dato : 31-12-07 10:00 |
|
> Kære Inger D. Her er så opskriften på
> Light kryddermayo.
>
> Rør først en ganske almindelig god, fast mayo. Jeg bruger rapsolie, og
> hælder i indtil jeg bli'r træt i hånden ...lol
> start med at krydre mayoen. Til en 2-blommers mayo bruger jeg 2 store
> teskefulde alm. sur senep og en stor teske HP-sauce. Røres godt sammen.
> I skålen hældes omtrent så meget ylette (1,5%) som der er mayo. Rør godt
> sammen, og giv den så et par skefulde fromage frais (0,1%).
> Til sidst justeres smagen med eventuelt en anelse mere senep samt nogle
> dråber citron.
> Det giver en meget frisk, velsmagende mayo som kun er halvt så farlig
> for hjertet.
Det må jeg prøve!
Godt nytår
| |
|
|