|
| Hvordan lugter en kalvemørbrad? Fra : Lars Knudsen |
Dato : 09-12-07 11:46 |
|
Hej gruppe,
I sidste uge købte jeg en hel kalvemørbrad i Metro, ikke frossen - og
produceret i november med angivet holdbarhed til 15. januar 2008 ved
opbevaring 2-4 grader. Smed den i 0-rummet i køleskabet da jeg kom
hjem og skulle så lige pudse den og skære bøffer af den i går aftes.
Vi "plejer" ellers at købe mørbrad af okse, men tænke at variation er
jo godt. Men bemærkede at kalvemørbraden har en noget mere markant og
anderledes lugt en ditto-okse har.
Er det rigtigt - eller er der mon noget galt med den?
hilsen Lars
| |
Peter Westh (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 09-12-07 14:09 |
|
"Lars Knudsen" <noemail@in.this.place> skrev i en meddelelse
news:1lhnl3lgt6f8c1rqi5li898najqu6k0m7g@4ax.com...
> Hej gruppe,
>
> I sidste uge købte jeg en hel kalvemørbrad i Metro, ikke frossen - og
> produceret i november med angivet holdbarhed til 15. januar 2008 ved
> opbevaring 2-4 grader. Smed den i 0-rummet i køleskabet da jeg kom
> hjem og skulle så lige pudse den og skære bøffer af den i går aftes.
>
> Vi "plejer" ellers at købe mørbrad af okse, men tænke at variation er
> jo godt. Men bemærkede at kalvemørbraden har en noget mere markant og
> anderledes lugt en ditto-okse har.
>
> Er det rigtigt - eller er der mon noget galt med den?
Kalv burde alt andet lige ikke lugte anderledes end oksekød. Men lugten af
kød kan jo variere meget efter, hvordan kødet har været behandlet -
kroghængt kød lugter helt anderledes intenst end kød der har været
vacuumpakket.
Du beskriver ikke, hvordan lugten er. Umiddelbart ville jeg sige, at hvis
lugten ikke er ubehagelig, så er kødet ok.
/P
| |
|
|