|
| tilbehør til krebinetter Fra : Inger D. |
Dato : 08-12-07 14:32 |
|
Jeg laver normalt kartofler og stuvede ærter og gulerødder til krebinetter,
og nu kunne jeg godt tænke mig at prøve noget nyt.
Er der nogen der har et godt forslag?
Inger D.
| |
Trine Kornum Christi~ (08-12-2007)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 08-12-07 14:35 |
|
"Inger D." <blabla@no.no> writes:
> Jeg laver normalt kartofler og stuvede ærter og gulerødder til krebinetter,
> og nu kunne jeg godt tænke mig at prøve noget nyt.
> Er der nogen der har et godt forslag?
Den anden dag fik vi ovnbagte grøntsager og urtedressing. Det er så
dejligt nemt. Dagen efter fik vi brasede kartofler og hjemmesyltede
rødbeder til resterne.
Mvh Trine
--
Kom til Biersted og fæld dit juletræ sammen med familien
Besøg også vores store butik fyldt med juleting, Gjøltrolde og stentøj
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
Ukendt (08-12-2007)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 08-12-07 16:23 |
|
Inger D. wrote:
|| Jeg laver normalt kartofler og stuvede ærter og gulerødder til
|| krebinetter, og nu kunne jeg godt tænke mig at prøve noget nyt.
|| Er der nogen der har et godt forslag?
||
|| Inger D.
Brasekartofler og flødestuvet spinat, det hører urokkeligt sammen med
krebinetter her. Jeg bli'r helt lækkersulten, godt man skal ud at spise om
en times tid
mvh Ebbe
| |
Herluf Holdt, 3140 (08-12-2007)
| Kommentar Fra : Herluf Holdt, 3140 |
Dato : 08-12-07 20:58 |
|
Ebbe (7000) skrev:
> Inger D. wrote:
>>> Jeg laver normalt kartofler og stuvede ærter og gulerødder
>>> til krebinetter, og nu kunne jeg godt tænke mig at prøve
>>> noget nyt. Er der nogen der har et godt forslag?
> Brasekartofler og flødestuvet spinat, det hører urokkeligt
> sammen med krebinetter her. Jeg bli'r helt lækkersulten,
> godt man skal ud at spise om en times tid
Uhmm! Skulle lige til at foreslå stuvet hvidkål eller stuvet blomkål.
Men krebinetter med flødestuvet spinat og brasekartofler, det
lyder altså bare rigtig lækkert.
--
Herluf :·)
| |
Max (08-12-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 08-12-07 19:40 |
|
Hej Inger
> Er der nogen der har et godt forslag?
God pasta med en sovs baseret på ost.
--
Mvh Max
| |
Max (08-12-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 08-12-07 21:10 |
|
Hej Inger
> Er der nogen der har et godt forslag?
Det slog mig også at stuved spidskål kunne være godt.
--
Mvh Max
| |
Trine Kornum Christi~ (08-12-2007)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 08-12-07 21:40 |
|
"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> writes:
> Det slog mig også at stuved spidskål kunne være godt.
Kogt kål og stuvninger er noget af det jeg absolut ikke bryder mig om.
Så bare tanken om stuvet kål... *kuldegysninger*
Vi fik frikadeller med gulerødder, rødbeder og kartofler i ovnen til
aftensmad. Se, det er godt.
Mvh Trine
--
Kom til Biersted og fæld dit juletræ sammen med familien
Besøg også vores store butik fyldt med juleting, Gjøltrolde og stentøj
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
Max (08-12-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 08-12-07 23:40 |
|
Hej Trine
> Kogt kål og stuvninger er noget af det jeg absolut ikke bryder mig om.
> Så bare tanken om stuvet kål... *kuldegysninger*
Sådan havde jeg det også engang, jeg er heldigvis vokset fra det
og nyder nu spidskålen med stor nydelse.
--
Mvh Max
| |
Erik Olsen DK (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Erik Olsen DK |
Dato : 09-12-07 11:59 |
|
Trine Kornum Christiansen wrote:
> Kogt kål og stuvninger er noget af det jeg absolut ikke bryder mig om.
> Så bare tanken om stuvet kål... *kuldegysninger*
Stuvet hvidkål kan være lidt bastant især hvis kålen ikke er skåret helt
fint ud, men stuvet spidskål er delikat.
--
Venlig hilsen
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/
| |
Max (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 09-12-07 12:10 |
|
Hej Erik
> Stuvet hvidkål kan være lidt bastant især hvis kålen ikke er skåret
> helt fint ud, men stuvet spidskål er delikat.
Helt korrekt, har du nogen erfaring med sølvbeder ?
Ps: stuvede rosenkål er nu også godt, men de smager kraftigt.
--
Mvh Max
| |
Erik Olsen DK (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Erik Olsen DK |
Dato : 09-12-07 12:17 |
|
Max wrote:
> Helt korrekt, har du nogen erfaring med sølvbeder ?
Ikke i stuvning.
> Ps: stuvede rosenkål er nu også godt, men de smager kraftigt.
Ja, det kan jeg også godt lide, men resten af famlien kan ikke fordrage
rosenkål .-(
--
Venlig hilsen
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/
| |
Trine Kornum Christi~ (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 09-12-07 12:36 |
|
"Erik Olsen DK" <me@privacy.net> writes:
> Ja, det kan jeg også godt lide, men resten af famlien kan ikke fordrage
> rosenkål .-(
Der er så undtagelsen der bekræfter reglen. Jeg kan faktisk godt lide
kogte rosenkål, men ikke i stuvning.
Nu bestemmer jeg jo selv hvad jeg laver, så vi får aldrig stuvninger,
men da jeg boede hjemme, fik jeg altid rugbrød med hvad kød der nu
var, når de andre fik stuvning.
Det kan godt være at det sommetider er trælst at skulle lave mad, men
i det mindste bestemmer man selv hvad man skal have.
Mvh Trine
--
Kom til Biersted og fæld dit juletræ sammen med familien
Besøg også vores store butik fyldt med juleting, Gjøltrolde og stentøj
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
Max (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 09-12-07 13:58 |
|
Hej Trine
> Det kan godt være at det sommetider er trælst at skulle lave mad, men
> i det mindste bestemmer man selv hvad man skal have.
Det er da også dejligt at lave noget der glæder andre.
--
Mvh Max
| |
Trine Kornum Christi~ (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 09-12-07 14:55 |
|
"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> writes:
>> Det kan godt være at det sommetider er trælst at skulle lave mad, men
>> i det mindste bestemmer man selv hvad man skal have.
>
> Det er da også dejligt at lave noget der glæder andre.
Jeg er ret heldig med min mand. Næsten uanset hvad jeg sætter på
bordet, så er han glad og siger at det smager godt. Han er virkelig
nem at glæde.
Til gengæld er han møgirriterende, for han har aldrig ideer til hvad
vi skal have. Der var dog en dag for et par uger siden, hvor han
pludselig fik lyst til hjemmelavede burgere. Og så måtte vi jo have
hjemmelavede burgere.
Mvh Trine
--
Kom til Biersted og fæld dit juletræ sammen med familien
Besøg også vores store butik fyldt med juleting, Gjøltrolde og stentøj
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
Herluf Holdt, 3140 (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Herluf Holdt, 3140 |
Dato : 09-12-07 14:28 |
|
Trine Kornum Christiansen skrev:
> "Erik Olsen DK" writes:
>> Ja, det kan jeg også godt lide, men resten af famlien kan ikke
>> fordrage rosenkål .-(
> Der er så undtagelsen der bekræfter reglen. Jeg kan faktisk
> godt lide kogte rosenkål, men ikke i stuvning.
Stuvet eller ej - jeg *æælsker* rosenkål. Man skal nok lige vænne
sig til den let bitre smag. Da jeg var dreng, åd jeg dem råt, direkte
fra planten. (Jeg kendte nogen, der havde en hel mark med dem).
Alle slags kål skulle være sund mad. De indeholder vist en masse
dejlige c-vitaminer.
--
Herluf :·)
| |
Poul Christensen (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Poul Christensen |
Dato : 09-12-07 14:37 |
|
Trine Kornum Christiansen <news@trinekc.dk> wrote in
news:usl2cje1z.fsf@trinekc.dk:
> Jeg kan faktisk godt lide > kogte rosenkål,
> men ikke i stuvning.
Efter mine smagsløg skal rosenkål bare sauteres i lidt fedtstof
med gulerodsbjælker og strimler af citronskal.
Er velegnet som tilbehør til krebinetter
mvh poul christensen
| |
Max (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 09-12-07 13:57 |
|
Hej Erik
> Ikke i stuvning.
Ok, hvordan kender du så sølvbeder ? Min far dyrkede dem og
spiste dem, jeg kunne dengang ikke fordrage sådan noget,
men nu kunne jeg godt tænke mig at prøve.
> Ja, det kan jeg også godt lide, men resten af famlien kan ikke
> fordrage rosenkål .-(
Tidligere fik jeg kvalme af lugten af rosenkål og selleri for den
sags skyld, men nu kan jeg lide begge dele :)
--
Mvh Max
| |
Erik Olsen DK (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Erik Olsen DK |
Dato : 09-12-07 14:12 |
|
Max wrote:
> Ok, hvordan kender du så sølvbeder ? Min far dyrkede dem og
> spiste dem, jeg kunne dengang ikke fordrage sådan noget,
> men nu kunne jeg godt tænke mig at prøve.
Søvbeder og bladbeder har jeg smagt i forskellige retter for år tilbage,
men det er så længe siden at jeg ikke kan huske ret meget om smagen og
forskellen mellem dem. Som jeg husker dem, smager de ikke kraftigt. Så
prøv bare.
--
Venlig hilsen
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/
| |
Max (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 09-12-07 14:16 |
|
Hej Erik
> Søvbeder og bladbeder har jeg smagt i forskellige retter for år
> tilbage, men det er så længe siden at jeg ikke kan huske ret meget om
> smagen og forskellen mellem dem. Som jeg husker dem, smager de ikke
> kraftigt. Så prøv bare.
For min skyld gør det såmændt ikke noget at de smager af nogét, og min
grønthandler har nogle flotte nogle ind imellem, så jeg vil prøve dem.
--
Mvh Max
| |
Per, Herringe (08-12-2007)
| Kommentar Fra : Per, Herringe |
Dato : 08-12-07 23:49 |
|
I meddelelse: fje68c$kpt$1@news.datemas.de
skrev Inger D. bl.a. (kan være lidt forkortet) :
> Jeg laver normalt kartofler og stuvede ærter og gulerødder til
> krebinetter, og nu kunne jeg godt tænke mig at prøve noget nyt.
> Er der nogen der har et godt forslag?
>
> Inger D.
Bagte rodfrugter er godt.
Se evt. her http://www.carrot.dk/
--
MVH Per, Herringe
| |
Inger D. (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Inger D. |
Dato : 09-12-07 18:48 |
|
> Jeg laver normalt kartofler og stuvede ærter og gulerødder til
> krebinetter, og nu kunne jeg godt tænke mig at prøve noget nyt.
> Er der nogen der har et godt forslag?
1000 tak for alle jeres gode forslag, dem vil jeg prøve en gang. I går endte
tilbehøret dog med at blive noget helt andet, fordi min mand og jeg kom til
at mindes gamle dage hjemme hos vores bedsteforældre. Der fik vi serveret en
salat med en sød flødedressing, så det måtte vi lige prøve igen. Vi lavede
også halve bagte kartofler til. Meget lækkert, det kan klart anbefales til
krebinetter!
Inger D.
| |
Per, Herringe (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Per, Herringe |
Dato : 09-12-07 19:25 |
|
I meddelelse: fjh9jl$l0f$1@news.datemas.de
skrev Inger D. bl.a. (kan være lidt forkortet) :
>> Jeg laver normalt kartofler og stuvede ærter og gulerødder til
>> krebinetter, og nu kunne jeg godt tænke mig at prøve noget nyt.
>> Er der nogen der har et godt forslag?
>
> 1000 tak for alle jeres gode forslag, dem vil jeg prøve en gang. I
> går endte tilbehøret dog med at blive noget helt andet, fordi min
> mand og jeg kom til at mindes gamle dage hjemme hos vores
> bedsteforældre. Der fik vi serveret en salat med en sød
> flødedressing, så det måtte vi lige prøve igen.
He he, det er også "mormor salat" her
--
MVH Per, Herringe
| |
Erik Olsen DK (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Erik Olsen DK |
Dato : 09-12-07 21:11 |
|
Per, Herringe wrote:
>> 1000 tak for alle jeres gode forslag, dem vil jeg prøve en gang. I
>> går endte tilbehøret dog med at blive noget helt andet, fordi min
>> mand og jeg kom til at mindes gamle dage hjemme hos vores
>> bedsteforældre. Der fik vi serveret en salat med en sød
>> flødedressing, så det måtte vi lige prøve igen.
>
> He he, det er også "mormor salat" her
Hovedsalat med sød flødedressing og intet andet? Ydrk.
--
Venlig hilsen
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/
| |
Per, Herringe (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Per, Herringe |
Dato : 09-12-07 21:20 |
|
I meddelelse: 221ad$475c4bc3$55187ca0$30280@news.arrownet.dk
skrev Erik Olsen DK bl.a. (kan være lidt forkortet) :
> Per, Herringe wrote:
>
>>> 1000 tak for alle jeres gode forslag, dem vil jeg prøve en gang. I
>>> går endte tilbehøret dog med at blive noget helt andet, fordi min
>>> mand og jeg kom til at mindes gamle dage hjemme hos vores
>>> bedsteforældre. Der fik vi serveret en salat med en sød
>>> flødedressing, så det måtte vi lige prøve igen.
>>
>> He he, det er også "mormor salat" her
>
> Hovedsalat med sød flødedressing og intet andet? Ydrk.
Ja, det kræver nok en vis modenhed at sætte pris på det
--
MVH Per, Herringe
| |
Trine Kornum Christi~ (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Trine Kornum Christi~ |
Dato : 09-12-07 21:22 |
|
"Per, Herringe" <per.herholdt@mailbox.dk> writes:
>> Hovedsalat med sød flødedressing og intet andet? Ydrk.
>
> Ja, det kræver nok en vis modenhed at sætte pris på det
Det er godt! Sådan en god, grydestegt kylling, fyldt med persille og
så sådan en salat. Det er kræs for kendere. Og jeg er 29.
Mvh Trine
--
Kom til Biersted og fæld dit juletræ sammen med familien
Besøg også vores store butik fyldt med juleting, Gjøltrolde og stentøj
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg
| |
Erik Olsen DK (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Erik Olsen DK |
Dato : 09-12-07 21:47 |
|
Trine Kornum Christiansen wrote:
> "Per, Herringe" <per.herholdt@mailbox.dk> writes:
>
>>> Hovedsalat med sød flødedressing og intet andet? Ydrk.
>>
>> Ja, det kræver nok en vis modenhed at sætte pris på det
>
> Det er godt! Sådan en god, grydestegt kylling, fyldt med persille og
> så sådan en salat. Det er kræs for kendere. Og jeg er 29.
Øh, jo, jeg har fået serveret sådan en salat hos min svigermor (børnenes
mormor), men jeg er nok heller ikke at betragte som kender.
--
Venlig hilsen
Erik Olsen
http://www.modelbaneteknik.dk/
| |
Inger Pedersen (09-12-2007)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 09-12-07 23:23 |
|
"Erik Olsen DK" <me@privacy.net> skrev i en meddelelse
>
> Hovedsalat med sød flødedressing og intet andet? Ydrk.
Der skal altså osse citronsaft i.
Men det ER guf!
Hilsen Inger
| |
Erik Olsen DK (10-12-2007)
| Kommentar Fra : Erik Olsen DK |
Dato : 10-12-07 18:16 |
| | |
|
|