"Martin Larsen" <martin+spamfree+larsen@bigfoot.com> skrev i en meddelelse
news:474954dd$0$21925$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Peter Westh wrote:
>
>> Jeg bruger en Waring Mini-Prep
>>
http://www.cookware-online.co.uk/ishop/930/shopscr907.html, men den er
>> temmelig meget dyrere. Det skyldes nok bla. at chassiset er i metal. Jeg
>> har set en identisk maskine i plastic i Magasin til 4-500 kr, men det var
>> vist et andet mærke.
>
> Er det mon den her:
http://www.albaline.dk/product.php?item=150
Just præcis.
Om den er lige så god kan jeg selvf. ikke sige - glasset er det samme, men
det er jo ikke sikkert motoren er. Men min er en god maskine, både til
hakning af løg, urter osv, til maling af krydderier, kaffe, nødder osv, og
til blending af pesto, karrypasta og så videre. Dog skal det siges at den
ikke egner sig til særlig godt til små mængder krydderier, som et par
teskefulde, det hvirvler bare rundt i glasset. Her har jeg foretrukket at
bruge min suribachi (
http://en.wikipedia.org/wiki/Suribachi), som jeg har
haft siden jeg spiste mikro-makro mad tilbage i firserne! Virkelig god, men
den gik desværre itu for et par måneder siden.
MVH
Peter