/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Supermixere til tynde sjusser
Fra : Bo Warming


Dato : 29-08-07 21:33

Septemberårstiden er til citronvand med et stænk campari eller brun martini
eller fernetbranka - og is

Men Lyon-borgmesteren der markedsførte Kir var heldig at hans region lavede
tør hvidvin med flintsmag, der er supermixeren übr alles - hvis man har råd.

En ikke alt for fed og fadlagret chardonney kan også tilsættes et utal af
likører og bittere og smag fra hver går op i en højere og himmelsk enhed -
og chadonney er ofte på tilbud og de fine franske dyre er unødvendige i mix

Bedre end solbærlikør er ferskenlikør - så er det ikke KIR men FJER.

Der kan eksperimenteres meget med at mixe i tørre hvidvine - og selv de mest
parfumerede sauvignon blanck kan bruges i en snæver vending

I årevis har jeg blandet danskvand og Schweppes Tonic 1:3 på
halvliterplastikflasker og foretrukket det for al anden drik med brus.
Fornylig opdagede jeg at det også er fin alkohlisk longdrink med fx en
anelse cognac tilsat for at få det til at smage "lidt sjovt".
Eller lidt Drambuie . Men ikke Pernod - den skal have rent vand uden brus.
Det må kunne forklares, men jeg kan ikke, kan du?
Er der så meget smagsoverflod foruden anis at kuldioxid-boblerne får
indtrykkene til at falde over hinandens ben?

Long drinks er ikke kun for fattigrøve og alkoholikere på afvænning - det er
en ædel videnskab.




 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste