|
| Ristede eller ikke-ristede pinjekerner i p~ Fra : Jens Bruun |
Dato : 17-08-07 12:13 |
|
Ja, det helt essentielle spørgsmål har længe martret mig. Altså, skal
pinjekernerne ristes først, inden de hældes i pestoen?
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Ralph (17-08-2007)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 17-08-07 14:58 |
|
"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:-6idnR3zO7hDH1jbRVnyvQA@giganews.com...
Det er vel en smags sag, jeg har altid brændt mine. Men lav dog to portioner
fuldstændig ens bortset fra kernerne og smag dig frem.
Der er overvægt på ristede når du søger opskrifter.
For 10 år siden lavede jeg cæsar-salat med IKKE ristede kerner, smagte fint
som det plejer indtil min dengang syv-årige søn råbte addd og spyttede sit
salat ud, bare fordi der var nogle få hundrede små sorte dyr der kravlede
rundt. Siden har jeg ristet dem, men det varede da lige et par år inden vi
fik pinjekerner igen.
--
Ralph
| |
Kevin Borbye Edelvan~ (17-08-2007)
| Kommentar Fra : Kevin Borbye Edelvan~ |
Dato : 17-08-07 15:41 |
|
Jens Bruun wrote:
> Ja, det helt essentielle spørgsmål har længe martret mig. Altså, skal
> pinjekernerne ristes først, inden de hældes i pestoen?
Jeg rister dem let, til de er gyldne, men jeg er ikke ekspert i det
norditalienske køkken.
I Rom bruger man udelukkende uristede pinjekerner i sødt bagværk. Det
holder jeg mig til.
Mvh
Kevin Borbye Edelvang
| |
3140 Abildgaard (17-08-2007)
| Kommentar Fra : 3140 Abildgaard |
Dato : 17-08-07 21:57 |
|
Jens Bruun wrote:
> Ja, det helt essentielle spørgsmål har længe martret mig. Altså, skal
> pinjekernerne ristes først, inden de hældes i pestoen?
Har aldrig ristet pinjekerner til pesto.
--
|¨ ¨ ¨ ¨ ¨¨ Torben
|
[OO]
<>'
| |
Peter Westh (17-08-2007)
| Kommentar Fra : Peter Westh |
Dato : 17-08-07 22:12 |
|
"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:-6idnR3zO7hDH1jbRVnyvQA@giganews.com...
> Ja, det helt essentielle spørgsmål har længe martret mig. Altså, skal
> pinjekernerne ristes først, inden de hældes i pestoen?
Jeg har aldrig gjort det, men jeg har smagt glimrende pestoer med ristede
kerner.
Opskriften på pesto i min Liguriske kogebog indeholder slet ikke
pinjekerner, men kun basilikum, hvidløg, salt, parmesan, pecorino og
olivenolie. Pinjekerner anføres dog som "a more recent tradition", uristede.
/P
| |
|
|