/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Ristede eller ikke-ristede pinjekerner i p~
Fra : Jens Bruun


Dato : 17-08-07 12:13

Ja, det helt essentielle spørgsmål har længe martret mig. Altså, skal
pinjekernerne ristes først, inden de hældes i pestoen?

--
-Jens B.

D.e.f.f.e.s.



 
 
Ralph (17-08-2007)
Kommentar
Fra : Ralph


Dato : 17-08-07 14:58

"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:-6idnR3zO7hDH1jbRVnyvQA@giganews.com...

Det er vel en smags sag, jeg har altid brændt mine. Men lav dog to portioner
fuldstændig ens bortset fra kernerne og smag dig frem.

Der er overvægt på ristede når du søger opskrifter.

For 10 år siden lavede jeg cæsar-salat med IKKE ristede kerner, smagte fint
som det plejer indtil min dengang syv-årige søn råbte addd og spyttede sit
salat ud, bare fordi der var nogle få hundrede små sorte dyr der kravlede
rundt. Siden har jeg ristet dem, men det varede da lige et par år inden vi
fik pinjekerner igen.

--
Ralph



Kevin Borbye Edelvan~ (17-08-2007)
Kommentar
Fra : Kevin Borbye Edelvan~


Dato : 17-08-07 15:41

Jens Bruun wrote:

> Ja, det helt essentielle spørgsmål har længe martret mig. Altså, skal
> pinjekernerne ristes først, inden de hældes i pestoen?

Jeg rister dem let, til de er gyldne, men jeg er ikke ekspert i det
norditalienske køkken.

I Rom bruger man udelukkende uristede pinjekerner i sødt bagværk. Det
holder jeg mig til.

Mvh
Kevin Borbye Edelvang


3140 Abildgaard (17-08-2007)
Kommentar
Fra : 3140 Abildgaard


Dato : 17-08-07 21:57

Jens Bruun wrote:
> Ja, det helt essentielle spørgsmål har længe martret mig. Altså, skal
> pinjekernerne ristes først, inden de hældes i pestoen?

Har aldrig ristet pinjekerner til pesto.

--
|¨ ¨ ¨ ¨ ¨¨ Torben
|
[OO]
<>'



Peter Westh (17-08-2007)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 17-08-07 22:12

"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:-6idnR3zO7hDH1jbRVnyvQA@giganews.com...
> Ja, det helt essentielle spørgsmål har længe martret mig. Altså, skal
> pinjekernerne ristes først, inden de hældes i pestoen?

Jeg har aldrig gjort det, men jeg har smagt glimrende pestoer med ristede
kerner.

Opskriften på pesto i min Liguriske kogebog indeholder slet ikke
pinjekerner, men kun basilikum, hvidløg, salt, parmesan, pecorino og
olivenolie. Pinjekerner anføres dog som "a more recent tradition", uristede.

/P




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408522
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste