|
| Gode retter med mørk chokolade Fra : Christian Hansen |
Dato : 10-08-07 20:28 |
|
Hej
Er der nogen, der har et godt bud på en lækker hovedret, hvor mørk
chokolade indgår som ingrediens.
jeg ved ikke hvorfor, men jeg har helt vildt meget lyst til at lave et
eller andet med mørk chokolade, som ikke er desert- eller kageagtigt.
Jeg kunne godt forestille mig at mørk chokolade kunne klæde et godt
stykke oksekød eller lign.
Jeg venter i spænding :)
Mvh Christian
| |
Kim Schulz (10-08-2007)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 10-08-07 20:23 |
|
On Fri, 10 Aug 2007 21:27:30 +0200
Christian Hansen <chrsen@fundanemt.com> wrote:
> Hej
>
> Er der nogen, der har et godt bud på en lækker hovedret, hvor mørk
> chokolade indgår som ingrediens.
>
> jeg ved ikke hvorfor, men jeg har helt vildt meget lyst til at lave
> et eller andet med mørk chokolade, som ikke er desert- eller
> kageagtigt.
>
> Jeg kunne godt forestille mig at mørk chokolade kunne klæde et godt
> stykke oksekød eller lign.
>
> Jeg venter i spænding :)
hvad med:
Kylling i chokolade sauce.
Chili con Carne
--
Kim Schulz | Blog: http://www.schulz.dk/
Email: Kim@schulz.dk | Work: http://www.devteam.dk/
Phone: +45 5190 4262 | Fun : http://www.chilifan.dk/
| |
Benedikte Brisson (10-08-2007)
| Kommentar Fra : Benedikte Brisson |
Dato : 10-08-07 20:47 |
|
Christian Hansen skrev:
> Hej
>
> Er der nogen, der har et godt bud på en lækker hovedret, hvor mørk
> chokolade indgår som ingrediens.
Her er en:
http://hotstart.dk/Opskrifter/ViewRecipie.aspx?id=1272
Mørk chokolade passer godt sammen med chili og/eller hvidløg. Jeg smider
gerne et lille stykke meget mørk chokolade i min chili con carne.
Venlig hilsen Dikte
| |
Jens Axel Søgaard (10-08-2007)
| Kommentar Fra : Jens Axel Søgaard |
Dato : 10-08-07 21:02 |
| | |
Klaus Alexander Seis~ (10-08-2007)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 10-08-07 21:15 |
| | |
Benedikte Brisson (10-08-2007)
| Kommentar Fra : Benedikte Brisson |
Dato : 10-08-07 22:17 |
|
Klaus Alexander Seistrup skrev:
> Christian Hansen skrev:
>
>> Er der nogen, der har et godt bud på en lækker hovedret,
>> hvor mørk chokolade indgår som ingrediens.
>
> Nu skriver du ganske vist hovedret, men jeg får nu alligevel lyst til
> at anbefale chokoladetapenade med gedeost:
>
> · http://knoter.zone237.dk/2006/02/chokoladetapenade-mgedeost.html
Mums, det ser godt ud!
Venlig hilsen Dikte
| |
Jesper Mehlsen (13-08-2007)
| Kommentar Fra : Jesper Mehlsen |
Dato : 13-08-07 10:12 |
|
Christian Hansen skrev:
> Hej
>
> Er der nogen, der har et godt bud på en lækker hovedret, hvor mørk
> chokolade indgår som ingrediens.
>
> jeg ved ikke hvorfor, men jeg har helt vildt meget lyst til at lave et
> eller andet med mørk chokolade, som ikke er desert- eller kageagtigt.
>
> Jeg kunne godt forestille mig at mørk chokolade kunne klæde et godt
> stykke oksekød eller lign.
>
> Jeg venter i spænding :)
>
> Mvh Christian
Hej Christian
En klassiker, som du sikkert kender, er Coq au Vin, kylling i vin. Jeg
plejer at tilsætte en lille kkump mørk chokolade til allersidst når
retten er færdig. Rører det lige ud i gryden og serverer det derpå.
| |
Jens Bruun (15-08-2007)
| Kommentar Fra : Jens Bruun |
Dato : 15-08-07 20:48 |
|
In news:46c0205e$0$90273$14726298@news.sunsite.dk,
Jesper Mehlsen <jespermehlsenFJERNDETTE@gmail.com> typed:
> En klassiker, som du sikkert kender, er Coq au Vin, kylling i vin.
Ikke for at fluekneppe, men Coq au Vin er *ikke* kylling i vin. Det er hane
i vin, og der er faktisk forskel, selvom det for en leverpostejsdansker vel
er ligegyldigt.
--
-Jens B.
D.e.f.f.e.s.
| |
Jesper Mehlsen (16-08-2007)
| Kommentar Fra : Jesper Mehlsen |
Dato : 16-08-07 09:50 |
|
Jens Bruun skrev:
> In news:46c0205e$0$90273$14726298@news.sunsite.dk,
> Jesper Mehlsen <jespermehlsenFJERNDETTE@gmail.com> typed:
>
>> En klassiker, som du sikkert kender, er Coq au Vin, kylling i vin.
>
> Ikke for at fluekneppe, men Coq au Vin er *ikke* kylling i vin. Det er hane
> i vin, og der er faktisk forskel, selvom det for en leverpostejsdansker vel
> er ligegyldigt.
>
Leverpostejsdansker? Hvor kom den fra?
Men ja, det er hane. Jeg ved det godt, tænkte ikke nærmere over det da
jeg skrev.
| |
|
|