"Gainsbourg" <isl41688@THORSTENimage.dk> skrev i en meddelelse
> Jeg står her med hele årets ribshøst i skåle i køkkenet og kan pludselig
> ikke finde min Grønne Syltebog. Kan nogle hjælpe med opskrift og
> fremgangsmåde på råsyltede ribs...mener at der var 2 opskrifter? Jeg kan
> heller ikke huske hvad holdbarheden er på dem, når de er færdige og på
> glas...
>
> På forhånd mange tak!!
Selv tak... har lige haft fat i mit eksemplar af samme grund
Vil dog lige kommentere, at jeg synes, sukkermængden er ret heavy, men hvis
det skal holde sig, må det vel være sådan.
Hilsen Inger
Ryste-ribs:
1 kg ribs
650 g sukker
½ tsk vinsyre
½ tsk atamonpulver eller flydende do.
Se ribbede, skyllde bær drysses lagvis med sukker, vinsyre og atamon og
stilles lunt 1 - 2 timer eller koldt et døgn.
Røres grundigt med mellemrum nogle dahge, til sukkeret er helt opløst.
Fordeles i atamonskyllede glas, der bindes til dagen efter.
Portionen fylder 1½ liter.