"Peter mortensen" <lcbfjern@dettemail.dk> writes:
> Så kommer spørgsmålene ..... hvorfor madlavnings fløde og ikke alm fløde ?
Jeg bruger selv kaffefløde, men jeg ved at andre synes det er nærmest
blasfemisk. Madlavningsfløde er knap så fed som piskefløde.
> Er der andre ting der ville være godt at putte i ud over 1 rød pebber og et
> løg ? altså som "fyld" i sovsen.
Jeg ville nok komme to løg i, men jeg elsker også løg. Måske et par tomater?
> Der står at kyllingen skal steges på panden, men den skal vel ikke
> færdigsteges ? bliver den så ikke tør nu den også skal i ovn i 35 min ?
Kyllingen skal bare brunes, ikke steges færdig.
> Og er vi ikke enige om at der ikke skal andet sovs til denne ret end det der
> er ved kyllingen ?
Helt enig.
God fornøjelse.
Mvh Trine
--
Overnatning for op til fire personer i egen lejlighed. Hunde er velkomne.
Butik med kurve, frostsikre stentøjsfigurer, brugskunst og meget mere.
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg