/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
"Vildmarks" forret
Fra : Paw Jensen


Dato : 13-06-07 06:01

Som nævnt i anden tråd, så skal vi holde fødselsdag i vildmarkens tegn, med
helstegt pattegris og laks over bål.

Nu kommer problemet så bare, hvad laver man til dessert.

Altså sådan en "vild" ret, som tillige er nem at lave/klargøre i forvejen.

På forhånd tak for inspiration.

Paw



 
 
Peter Westh (13-06-2007)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 13-06-07 08:55

"Paw Jensen" <paw@uniq-import.invalid> skrev i en meddelelse
news:466f7a18$0$52115$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Som nævnt i anden tråd, så skal vi holde fødselsdag i vildmarkens tegn,
> med helstegt pattegris og laks over bål.
>
> Nu kommer problemet så bare, hvad laver man til dessert.
>
> Altså sådan en "vild" ret, som tillige er nem at lave/klargøre i forvejen.
>

Det skal selvfølgelig være noget med bær! Lad så mange bær du kan plukke
eller betale (hindbær, skovjordbær, lidt ribs etc) trække med lidt sukker og
en smule citronsaft (og evt lidt kirch, marascino eller lign) og server det
med is, råcreme eller måske en kvarkcreme (1/3 kvark eller afdryppet
youghurt (eller mascarpone) vendt med 2/3 flødeskum, og smagt til med lidt
flormelis og evt vanillie).

/P
.

/P





Michael Andersen (13-06-2007)
Kommentar
Fra : Michael Andersen


Dato : 13-06-07 12:20


"Paw Jensen" <paw@uniq-import.invalid> skrev i en meddelelse
news:466f7a18$0$52115$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Som nævnt i anden tråd, så skal vi holde fødselsdag i vildmarkens tegn,
> med helstegt pattegris og laks over bål.
>
> Nu kommer problemet så bare, hvad laver man til dessert.
>
> Altså sådan en "vild" ret, som tillige er nem at lave/klargøre i forvejen.
>
> På forhånd tak for inspiration.
>
> Paw
>

Det lyder som en rigtig god menu - man sku' være barn!

Hvis du har mod på at aktivere gæsterne lidt, så kunne du få dem til at
enten

lave snobrød, som så fyldes med syltetøj, når de er færdigbagte
eller
bage æbler i bålets gløder. Æblerne udhules og fyldes med en blanding af fx.
mørk chokolade og hasselnødder, pakkes ind i staniol og sættes i gløderne i
ca. 10 minutter.

God fornøjelse!

Med venlig hilsen
Michael



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408526
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste