|
| Grillet/varm røget laks over bål Fra : Paw Jensen |
Dato : 13-06-07 05:54 |
|
Hej alle.
Skal holde fødselsdag, og vil gøre det lidt "i vildmarkens tegn".
Hovedretten bliver helstegt pattegris, så den del er på plads.
MEN, så kommer vi til forret.
Her tænkte jeg på at lave laks over et bål, så det bliver lidt lige som
varmrøget laks.
Dem der kommer på Hillerød Kræmmermarked, har måske set spejdernes stade,
hvor de netop tilbereder denne ret.
Så nu er spørgsmålet, er der nogen der har gode forslag til hvordan
fremgangsmåden er ??
På forhånd tak.
Paw
| |
Henrik Funch Lunnsgå~ (20-06-2007)
| Kommentar Fra : Henrik Funch Lunnsgå~ |
Dato : 20-06-07 15:24 |
|
Hej Paw !
joooo Alaska Laks dem kender alle vidst oppe fra
kræmmermarkedet - MUMS - og så dressingen.
Laksen står og hygger sig op ad varmen i rigtig lang tid. Så
tror ikke det er så kompliceret som man lige skulle tro. Så gang
i bålet - brug gløderne så laksen ikke brankes.
GOD fornøjelse - og håber da du kommer til Hillerød
Kræmmermarked - for laksen er nu noget specielt fra alaska
laks.....
/Henrik
Paw Jensen <paw@uniq-import.invalid> skrev:
>Hej alle.
>
>Skal holde fødselsdag, og vil gøre
>det lidt "i vildmarkens tegn".
>
>Hovedretten bliver helstegt
>pattegris, så den del er på plads.
>
>MEN, så kommer vi til forret.
>
>Her tænkte jeg på at lave laks over
>et bål, så det bliver lidt lige som
>varmrøget laks.
>
>Dem der kommer på Hillerød
>Kræmmermarked, har måske set
>spejdernes stade,
>hvor de netop tilbereder denne ret.
>
>Så nu er spørgsmålet, er der nogen
>der har gode forslag til hvordan
>fremgangsmåden er ??
>
>På forhånd tak.
>
>Paw
| |
|
|