/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hjælp til tilberedning af hamburgerryg
Fra : Jakob


Dato : 23-04-07 18:40

Hej!

Jeg har købt en hamburgerryg som jeg påtænker at bruge til pålæg på
rugbrød. Det er jo langt billigere end det skiveskårede man kan købe. Og
(måske?) langt mere lækkert. Men eh - hvordan gør man? Altså tilbereder
den således at mest mulig saft og kraft bevares? Den vejer 1 kg.

--
Jakob

 
 
mcloud (23-04-2007)
Kommentar
Fra : mcloud


Dato : 23-04-07 19:24

Hej Jacob
Du koger den ½ time med vand halvt op på stegen ,vend den efter et kvarter.
Derefter skal den ligge i vandet ½ time yderligere.
Så er den egentlig færdig.
mvh mcloud



"Jakob" <jtonospam@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:462ceff1$0$7607$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Hej!
>
> Jeg har købt en hamburgerryg som jeg påtænker at bruge til pålæg på
> rugbrød. Det er jo langt billigere end det skiveskårede man kan købe. Og
> (måske?) langt mere lækkert. Men eh - hvordan gør man? Altså tilbereder
> den således at mest mulig saft og kraft bevares? Den vejer 1 kg.
>
> --
> Jakob



Jakob (23-04-2007)
Kommentar
Fra : Jakob


Dato : 23-04-07 21:09

mcloud wrote:
> Hej Jacob
> Du koger den ½ time med vand halvt op på stegen ,vend den efter et kvarter.
> Derefter skal den ligge i vandet ½ time yderligere.
> Så er den egentlig færdig.
> mvh mcloud

Det var da nemt Tak for instruktionen.

--
Jakob

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408526
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste