|
| hjemmelavet "bakeoff" Fra : ib |
Dato : 06-04-07 10:55 |
|
Hej Mon der er nogen der kender en god opskrift på morgenboller der kan
bages halvt færdige, fryses og så bages færdige om morgenen.
vh ib
| |
Lisbeth Jacobsen (06-04-2007)
| Kommentar Fra : Lisbeth Jacobsen |
Dato : 06-04-07 11:56 |
|
"ib" <ibss@galgeFJERNbakkenet.dk> skrev i en meddelelse
news:46161918$0$7604$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Hej Mon der er nogen der kender en god opskrift på morgenboller der kan
> bages halvt færdige, fryses og så bages færdige om morgenen.
> vh ib
Naaah... men jeg kender en opskrift på et helt fantastisk brød, der stadig
myldrer ud af ovne hos mine venner og bekendte.
"No-knead bread" har to tråde i denne gruppe (gå tilbage til 23. november
2006)
Her er opskriften på brødet, der ikke skal æltes:
news:456b6692$0$4174$ba624c82@nntp02.dk.telia.net
| |
ib (06-04-2007)
| Kommentar Fra : ib |
Dato : 06-04-07 15:29 |
|
Lyd
interessent
. men hvor stor skal " Sæt en ildfast gryde (støbejern, pyrex
eller ler" være
re
"Lisbeth Jacobsen" <lisbeth_jacobsen_FJERN_@hotmail.com> skrev i en
meddelelse news:46162755$0$4158$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> "ib" <ibss@galgeFJERNbakkenet.dk> skrev i en meddelelse
> news:46161918$0$7604$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
>
>> Hej Mon der er nogen der kender en god opskrift på morgenboller der kan
>> bages halvt færdige, fryses og så bages færdige om morgenen.
>> vh ib
>
> Naaah... men jeg kender en opskrift på et helt fantastisk brød, der stadig
> myldrer ud af ovne hos mine venner og bekendte.
>
> "No-knead bread" har to tråde i denne gruppe (gå tilbage til 23. november
> 2006)
>
> Her er opskriften på brødet, der ikke skal æltes:
> news:456b6692$0$4174$ba624c82@nntp02.dk.telia.net
>
>
>
>
>
| |
Lisbeth Jacobsen (06-04-2007)
| Kommentar Fra : Lisbeth Jacobsen |
Dato : 06-04-07 22:45 |
| | |
ib (07-04-2007)
| Kommentar Fra : ib |
Dato : 07-04-07 08:58 |
|
"Lisbeth Jacobsen" <lisbeth_jacobsen_FJERN_@hotmail.com> skrev i en
meddelelse news:4616dd72$0$4159$ba624c82@nntp02.dk.telia.net...
> "ib" <ibss@galgeFJERNbakkenet.dk> skrev i en meddelelse
> news:46165950$0$21933$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
>
>> . men hvor stor skal " Sæt en ildfast gryde (støbejern, pyrex
>> eller ler" være
>
> Jeg bruger en stegeso af ler.... købt til 75 kr i Bilka
> Her kan du få en fornemmelse af størrelsen:
> http://www.fantes.com/images/romertopf_01.jpg
>
> Og sådan kan brødet ende med at se ud:
> http://i3.photobucket.com/albums/y58/qahtan/bake/sourdough.jpg
>
>
>Tak---det må prøves en dag
| |
Ukendt (06-04-2007)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 06-04-07 12:44 |
|
ib wrote:
> Hej Mon der er nogen der kender en god opskrift på morgenboller der
> kan bages halvt færdige, fryses og så bages færdige om morgenen.
> vh ib
Istedet ville jeg nok lave nogle langtidshævede bolelr, som bare lige skal
smides i oven når man er stået op.
Du kan bruge den opskrift du plejer, men kun komme 5-10 gram gær i pr kilo
mel.
Du former så bollerne om aftenen, og stiller dem på bagepladen.
Dæk dem så godt til, gerne med et opvredet, rent, viskestykke, og kom gerne
noget plast over, eks en opsprættet frysepose. På den måde holder det på
fugten, og bollerne tører ikke sådan ud.
Om morgenen sætter du så bolelrne i en kold ovn, og efter ca 25 minutter er
der friskbagt brød.
Velbekomme
| |
|
|