Hej Milla
Her er en god Aspargeskartoffelsalat .
Til ca 6 personer.
600 gr aspargeskartofler
250 gr grønne asparges
200 gr sukkerærter
12-15 sherrytomater
1 rødt salatløg
Dressing:
1 dl hakkede friske krydderurter ( basilikum, oregano, bredbladet
persille )
2 fed hvidløg
2 spsk pinjekerner
1 tsk salt
1 knsp cayennepeber
1/2 dl olivenolie
1/2 dl vand
Sådan gør du :
Børst kartoflerne rene i vand. Kog dem i letsaltet vand i 6-8 minutter,
køl dem ned og skær i mindre stykker. Blancer sukkerærterne og kog dem i
letsaltet vand i ca 2 minutter,
køl dem ned og lad dem dryppe sig tørre. Blancer aspargeserne på samme måde.
Skold og halver tomaterne,
hak rødløgene og skær kartoflerne i skiver. Bland kartofler , sukkerærter,
tomater og rødløg i et stort fad. Bland krydderurter,
hvidløg, pinjekerner, salt og cayennepeber og tilsæt olie og vand, lidt af
gangen. Hæld dressingen over salaten.
Serveres til et par gode bøffer eller grillet eller hvidvinsdampet Laks.
Så ville jeg også servere friske grønne asparges der er viklet med bacon og
stegt i et par minutter på grillen.
mvh. mcloud og tillykke og god fornøjelse
Ps. kik evt. på min hjemmeside
www.lechef.dk
"Milla" <milla@SOMEHERE.ID> skrev i en meddelelse
news:460c1f47$0$7609$157c6196@dreader2.cybercity.dk...
> Hej med jer!> lidt forskellige salater, hvilke?
> Flødestuvede kartofler, noget andet varmt også
>
> noget godt hjemmebagt brød
>
> Forretten har vi tænkt på hønsesalat, og desserten islagkager fra
> paradisis.
>
> Vi har tænkt os at tage fri dagene op til, og måske få udelegeret en salat
> eller 2-3-4 stykker
>
> Vi er ikke voldsomt gode til at sammensætte, så det vil være skønt med
> lidt input!
>
> På forhånd Tak
>
> Mvh Milla