Inger ytrede sig i <45b3ca41$0$49199$14726298@news.sunsite.dk> med
dette:
>Ralph skrev:
>> "Inger" <nomail@me.com> skrev i en meddelelse
>> news:45b1e728$0$49196$14726298@news.sunsite.dk...
>>> Hejsa
>>
>> Tjah, JEG ville nok starte med at svitse en pakke bacon (alm skivet, skåret
>> i ½-1 cm stykker på tværs) på en tør pande, når det er brunt så læg det på
>> et stykke køkkenrulle, svits skivede champignon (ikke fra glas) i fedtet fra
>> baconen og hæld piskefløde i til du skammer dig, salt og peber, lad det
>> simre indtil det har den konsistents du synes den skal have (hvis du kun
>> bruger piskefløde så brænder det ikke på)
>> server bacon for sig selv, så kan man lige drysse lidt sprød bacon over ved
>> servering.
>>
>
>Har lige afprøvet din opskrift, dog uden bacon. Istedet svitsede jeg
>champignonerne i en god omgang smør... MUUUMS
>
>Det var altså superguf
Det er bestemt ikke sidste gang jeg har lavet
>det, men det skal nok ikke være for tit, hvis jeg ikke skal ende med at
>blive dobbeltstørrelse
>
>Tak for opksriften
Prøv at tilsætte lidt tør italiensk hvidvin og smag til med Roquefort
ost (ikke Danablue da du skal bruge ca. 4 gange så meget for at få en
smag der minder om den ægte vare).
Det giver en sovs som fået fire kvinder og to mænd til at fri til mig
Flere af mine venner har store problemer med at lave sovsen så den
smager så godt som min, men jeg tror deres problem er at de holder sig
for meget tilbage med smør og fløde, samt at de ikke lader champingonene
simre de 30-60 minutter det tager for at få alt vandet til at fordampe.
Det tog mig i øvrigt et år, hvor jeg lavede den 1-2 gange om måneden,
inden jeg havde fået den perfektioneret. Jeg delte kollegielejlighed med
en som havde lært opskriften af en italiensk udvekslingsstuderende, men
han kunne ikke selv lave den så den smagte helt korrekt. Det var også
først da jeg skiftede væk fra Danablue og begyndte at købe lidt dyrere
italienske hvidvine at jeg kunne ramme den helt rigtige smag.
--
Allan Stig Kiilerich Frederiksen
"When you try to change a mans paradigm, you must keep in mind that he
can hear you only through the filter of the paradigm he holds."
-Myron Tribus