"Pia Lihme Petersen" <PiaFJERN@lihme.com> writes:
> Ja ja - jeg ved godt, at det er lige snært nok ... men vi skal ha'
> "gammeldags" oksesteg i aften, og jeg kunne egentlig godt tænke mig at prøve
> langtidsstegning i ovnen ... men hvordan ? hvor høj temperatur? og ikke
> mindst ... hvor længe ?
Brun den i en gryde, kom den i en stegeso med 2 dl vand eller halvt
vand, halvt rødvin. Kom et par laurbærblade ved og smid det i ovnen
ved 100 grader. Tjek af og til om der er væske nok ved, ellers hæld
noget mere ved. Det skal vel have omkring 5 timer og temperaturen skal
op omkring de 85 grader. Jeg har aldrig haft et termometer i mine, så
det er et rent gæt.
Jeg serverer det altid med kogte kartofler, bønner eller bønnesalat og
sukkerbrunede perleløg. Traditionelt, men altid godt.
Mvh Trine
--
Overnatning for op til fire personer i egen lejlighed. Hunde er velkomne.
Butik med kurve, frostsikre stentøjsfigurer, brugskunst og meget mere.
http://www.triane.dk - I Biersted, nord for Aalborg