/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opbevaring af kransekage?
Fra : Mogens...


Dato : 30-12-06 18:24

Sønnen kom lige hjem med noget tæskedyrt kransekage,
der skal anvendes imorgen aften. Vi kom så til at diskutere,
hvorledes kransekagen nu opbevares bedst muligt de næste
24 timer. Any?




 
 
Fischer & Døssing (30-12-2006)
Kommentar
Fra : Fischer & Døssing


Dato : 30-12-06 19:03

Mogens... (no@reply.dk) skrev :

> Sønnen kom lige hjem med noget tæskedyrt kransekage,
> der skal anvendes imorgen aften. Vi kom så til at diskutere,
> hvorledes kransekagen nu opbevares bedst muligt de næste
> 24 timer. Any?

Jeg plejer bare at sætte kransekagen på en tallerken med
husholdningsfilm henover. Jeg ved ikke, om det er det er den mest
optimale opbevaringsmetode, men jeg synes nu, at det fungerer fint.

Godt nytår!

Henriette Døssing


Mogens... (31-12-2006)
Kommentar
Fra : Mogens...


Dato : 31-12-06 12:51

"Fischer & Døssing" <tmp@REMOVETHISfischer.as> skrev i en meddelelse
news:4596a9ee$0$49197$14726298@news.sunsite.dk...

> Jeg plejer bare at sætte kransekagen på en tallerken med husholdningsfilm
> henover. Jeg ved ikke, om det er det er den mest optimale
> opbevaringsmetode, men jeg synes nu, at det fungerer fint.

Den prøver/prøvede vi - det går tilsyneladende godt :)

> Godt nytår!

I lige måde...




Gert Krabsen (30-12-2006)
Kommentar
Fra : Gert Krabsen


Dato : 30-12-06 19:06

Mogens... wrote:
> Sønnen kom lige hjem med noget tæskedyrt kransekage,
> der skal anvendes imorgen aften. Vi kom så til at diskutere,
> hvorledes kransekagen nu opbevares bedst muligt de næste
> 24 timer. Any?

I en plastpose i køleskab eller kold kælderrum er udmærket. Afhængig af
familien måske med lås på døren

Kransekage er ret robust hvad opbevaring angår. Jeg har haft
(hjemmebagt) kransekage i plast-madkasse i køleskab i et par uger uden
problemer.

Indholdet er jo i høj grad sukker og dermed selvkonserverende, så det er
mest udtørring, der er risikoen.




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste