Inger Pedersen skrev:
> "Iben Holst" <Iben@holst.mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:4573c6a0$0$14000$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>>> Boller kan fint laves uden æg og mælk.
>> Dvs. bare med vand og de øvrige ingredienser, eller
>> er der et alternativ til hvad man så kan putte i?
>>
>> Iben
>
> Jeg plejer at bruge olie i stedet for margarine/smør og vand i stedet for
> mælk.
> Æg ved festlige lejligheder, men de kan sagtens undværes.
> Så kan man naturligvis jonglere med forskelligt grovmel, havregryn, revne
> gulerødder, kartofler eller æbler, rosiner, hakket chokolade, etc., etc.
>
> Hilsen Inger
>
>
Pas dog på med chokoladen, den kan nenmt indeholde spor efter mælk...
Jeg kunne forestille mig at man sagtens kan erstatte mælk med rismælk
eller soyamælk eller lignende? Det smager lidt anderledes end
almindeligt mælk, men det mærker man nu ikke så meget i bagværk og den
slags
Mvh. Inger