/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvordan opbevares gulerødder ?
Fra : Jesper Haaber Gyllin~


Dato : 26-06-01 11:11

Når jeg har købt en pakken gulerødder, så er de dejlige sprøde og
friske, men efter et par dage i køleren er de halvbløde og triste. Det
samme gælder hvis jeg lader dem stå på køkkenbordet.

Hvordan pokker holder man dem friske og sprøde ?

--
Cordiali saluti Jesper
"Ingen er både ærlig og fjendeløs" - Carl Erik Soya
mailto:jesper@gylling.net
http://www.gylling.net/

 
 
Peter Jørgensen (26-06-2001)
Kommentar
Fra : Peter Jørgensen


Dato : 26-06-01 11:47

Hej Jesper.

De skal helst ligge ved 7-10 grader (nederst i køleskabet), og så kan du
prøve at pakke dem ind i en let fugtet avis. Det mindsker fordampningen og
øger derved holdbarheden.

MVH Peter

"Jesper Haaber Gylling" <jesper@gylling.net> wrote in message
news:1evlz3q.4ww79fetw6drN%jesper@gylling.net...
> Når jeg har købt en pakken gulerødder, så er de dejlige sprøde og
> friske, men efter et par dage i køleren er de halvbløde og triste. Det
> samme gælder hvis jeg lader dem stå på køkkenbordet.
>
> Hvordan pokker holder man dem friske og sprøde ?
>
> --
> Cordiali saluti Jesper
> "Ingen er både ærlig og fjendeløs" - Carl Erik Soya
> mailto:jesper@gylling.net
> http://www.gylling.net/



Bettina Madsen (26-06-2001)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 26-06-01 12:24

> Når jeg har købt en pakken gulerødder, så er de dejlige sprøde og
> friske, men efter et par dage i køleren er de halvbløde og triste. Det
> samme gælder hvis jeg lader dem stå på køkkenbordet.
>
> Hvordan pokker holder man dem friske og sprøde ?


Hej!
Min erfaring er at det er fint med en plastpose (den man køber dem i), men hold den lukket, så kan de holde sig i meget lang tid.

Bettina



ole larsen (26-06-2001)
Kommentar
Fra : ole larsen


Dato : 26-06-01 12:57


Jesper Haaber Gylling skrev i meddelelsen
<1evlz3q.4ww79fetw6drN%jesper@gylling.net>...
>Når jeg har købt en pakken gulerødder, så er de dejlige sprøde og
>friske, men efter et par dage i køleren er de halvbløde og triste. Det
>samme gælder hvis jeg lader dem stå på køkkenbordet.
>
>Hvordan pokker holder man dem friske og sprøde ?
>
>--
>Cordiali saluti Jesper


Lidt vand i posen - hold hånden under hanen og slyng vandet af over
plastposen.

Ole



Lise Aagaard (26-06-2001)
Kommentar
Fra : Lise Aagaard


Dato : 26-06-01 15:18


"Jesper Haaber Gylling" <jesper@gylling.net> skrev i en meddelelse
news:1evlz3q.4ww79fetw6drN%jesper@gylling.net...
> Når jeg har købt en pakken gulerødder, så er de dejlige sprøde og
> friske, men efter et par dage i køleren er de halvbløde og triste. Det
> samme gælder hvis jeg lader dem stå på køkkenbordet.
>
> Hvordan pokker holder man dem friske og sprøde ?


Hvis du har købt nye gulerødder med top og ikke spiser dem inden for et
halvt døgn, bliver de lynhurtigt utroligt slatne og bløde. I stedet bør du
klippe toppen af, stikke dem i et glas koldt vand eller putte dem i en tæt
plastikpose med en sjat vand og anbringe dem ikke for koldt i køleskabet.

vh
Lise




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409071
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste