/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
"genbage" franskbrød der har fået for lidt~
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 17-09-06 14:27

Halløjsa

Jeg skulle lave en gang franskbrød i går. Det hævede fint o.s.v., og
da det så ud til at være færdigbagt vendte jeg det om og slog på
bunden af det. Det lød hult - også da jeg slog på brødet - så
jeg hev det ud.
Desværre viser det sig nu, at det er halvråt inde i midten, så jeg
tænkte på om jeg kan smide det i ovnen igen og så få et hæderligt
resultat. Det er vel principielt det samme der bliver gjort med alt det
her ucharmerende bakeoff-halløj man kan købe på tankstationerne?
Skal det måske eventuelt smides frossent i ovnen?

Mvh Mads


 
 
Ukendt (17-09-2006)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 17-09-06 16:12


"Mads Thorning Pedersen" <cyklopaten@mailme.dk> skrev i en meddelelse
news:1158499633.091892.3970@i3g2000cwc.googlegroups.com...
Halløjsa

Jeg skulle lave en gang franskbrød i går. Det hævede fint o.s.v., og
da det så ud til at være færdigbagt vendte jeg det om og slog på
bunden af det. Det lød hult - også da jeg slog på brødet - så
jeg hev det ud.
Desværre viser det sig nu, at det er halvråt inde i midten, så jeg
tænkte på om jeg kan smide det i ovnen igen og så få et hæderligt
resultat. Det er vel principielt det samme der bliver gjort med alt det
her ucharmerende bakeoff-halløj man kan købe på tankstationerne?
Skal det måske eventuelt smides frossent i ovnen?


Jeg tror ikke du skal fryse det først - så får du vel et brød som er meget
bagt (tørt) foruden, før midten er optøet/bagt?
Bare ind med skidtet og bag det færsigt er mit bud, måske fugte det først
udenpå?

Mvh Tommy



Erling Hansen (17-09-2006)
Kommentar
Fra : Erling Hansen


Dato : 17-09-06 18:16

TBJ <bruussnabelaosprikdk> wrote:

> "Mads Thorning Pedersen" <cyklopaten@mailme.dk> skrev i en meddelelse
> news:1158499633.091892.3970@i3g2000cwc.googlegroups.com...
> Halløjsa
>
> Jeg skulle lave en gang franskbrød i går. Det hævede fint o.s.v., og
> da det så ud til at være færdigbagt vendte jeg det om og slog på
> bunden af det. Det lød hult - også da jeg slog på brødet - så
> jeg hev det ud.
> Desværre viser det sig nu, at det er halvråt inde i midten, så jeg
> tænkte på om jeg kan smide det i ovnen igen og så få et hæderligt
> resultat. Det er vel principielt det samme der bliver gjort med alt det
> her ucharmerende bakeoff-halløj man kan købe på tankstationerne?
> Skal det måske eventuelt smides frossent i ovnen?
>
>
> Jeg tror ikke du skal fryse det først - så får du vel et brød som er meget
> bagt (tørt) foruden, før midten er optøet/bagt?
> Bare ind med skidtet og bag det færsigt er mit bud, måske fugte det først
> udenpå?
>
> Mvh Tommy

Et h u r t i g t dyp i en spand vand og så ind i en hed ovn - så bliver
det næsten lige så godt som et nyt.
Mvh
Erling

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408847
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste