TBJ <bruussnabelaosprikdk> wrote:
> "Mads Thorning Pedersen" <cyklopaten@mailme.dk> skrev i en meddelelse
> news:1158499633.091892.3970@i3g2000cwc.googlegroups.com...
> Halløjsa
>
> Jeg skulle lave en gang franskbrød i går. Det hævede fint o.s.v., og
> da det så ud til at være færdigbagt vendte jeg det om og slog på
> bunden af det. Det lød hult - også da jeg slog på brødet
- så
> jeg hev det ud.
> Desværre viser det sig nu, at det er halvråt inde i midten, så jeg
> tænkte på om jeg kan smide det i ovnen igen og så få et hæderligt
> resultat. Det er vel principielt det samme der bliver gjort med alt det
> her ucharmerende bakeoff-halløj man kan købe på tankstationerne?
> Skal det måske eventuelt smides frossent i ovnen?
>
>
> Jeg tror ikke du skal fryse det først - så får du vel et brød som er meget
> bagt (tørt) foruden, før midten er optøet/bagt?
> Bare ind med skidtet og bag det færsigt er mit bud, måske fugte det først
> udenpå?
>
> Mvh Tommy
Et h u r t i g t dyp i en spand vand og så ind i en hed ovn - så bliver
det næsten lige så godt som et nyt.
Mvh
Erling