On Sat, 16 Sep 2006 12:52:52 +0200
"Johs32" <dfgdg@dsf.com> wrote:
> Det gør jeg hver gang men der er stadig meget stor forskel på hvor
> svært det er og konsistensen af de forskellige type kaffe.
Jeg gætter på at du bruger kaffe der er kværnet i forskellige finheder.
Hvis kaffen er finkværnet så pakker "kornene" tættere sammen og vandet
har derfor sværere ved at blive presset igennem når du trykker stemplet
ned. Det grovkværnet er ikke så tæt pakket og vandet slipper derfor
lettere igennem.
Nogle kaffe produkter har fjernet kaffe "støv" og andre har ikke.
Derfor kan to kaffer som er kværnet ens godt pakke sig forskelligt i
stempel filteret da "støvet" hjælper til med at lave en tættere
pakning.
--
Kim Schulz | Private :
http://www.schulz.dk
Kim@schulz.dk | Business:
http://www.devteam.dk
+45 5190 4262 | Sparetime:
http://www.fundanemt.com