/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Oksefars - for gammelt ?
Fra :
Tina
Dato :
18-08-06 15:31
Farsen, der blev taget op af fryseren i morges, får jeg først kigget nærmere
på nu. Den er fra maj måned 05 ! Fedtpct 7-10. Kan det spises dags dato -
uden at vi bliver dårlige af det ? Mvh Tina
Andreas M. Hansen (
18-08-2006
)
Kommentar
Fra :
Andreas M. Hansen
Dato :
18-08-06 16:49
"Tina" <Tina-news@ofir.dk> wrote in message
news:5bkFg.2867$163.375@news.get2net.dk...
> Farsen, der blev taget op af fryseren i morges, får jeg først kigget
> nærmere på nu. Den er fra maj måned 05 ! Fedtpct 7-10. Kan det spises dags
> dato - uden at vi bliver dårlige af det ? Mvh Tina
Hvis det har været behandlet korrekt den gang det blev indfrosset, og er det
blevet optøet i køleskab, så er der absolut ingen sundhedsfare forbundet med
at spise det. Det eneste du kan risikere er at det måske er blevet harskt,
men det kan du jo lugte - men der er absolut ingen fare forbundet med at
spise det.
--
mvh
Andreas M. Hansen
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408847
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.