|
| en god opskrift på gås? Fra : kjeldsen |
Dato : 19-05-06 14:05 |
|
har lige fået fingre i en gås på 5600 gram.nogen forslag til hvordan den
skal tilberedes og fortæres på søndag?
| |
Thomas Peter Bitsch (19-05-2006)
| Kommentar Fra : Thomas Peter Bitsch |
Dato : 19-05-06 14:15 |
|
kjeldsen <b.kjeldsen@tdcadsl.dk> skrev:
>har lige fået fingre i en gås på
>5600 gram.nogen forslag til hvordan den
>skal tilberedes og fortæres på søndag?
Jeg ville tilberede den som en and. Du kan, hvis det mere er
dig, så lave den som "sprængt" gås, med masser af friske
grøntsager, nye kartofler og peberrodssalat. Opskrift finde du
let på nettet.
I`m A Survivor
| |
Palle Jensen (19-05-2006)
| Kommentar Fra : Palle Jensen |
Dato : 19-05-06 18:30 |
|
On Fri, 19 May 2006 15:05:02 +0200, "kjeldsen" <b.kjeldsen@tdcadsl.dk>
wrote:
>har lige fået fingre i en gås på 5600 gram.nogen forslag til hvordan den
>skal tilberedes og fortæres på søndag?
Prøv at kigge her: http://www.bulows.dk/
Under opskrifter.
--
Med venlig hilsen
Palle Jensen
| |
|
|