|
| hvad skal jeg lave med... Fra : Kim Schulz |
Dato : 25-03-06 08:55 |
|
hejsa
Jeg har en bunke kyllingebryster som stadig sidder på brystbenet (delt
i enkelte bryst stykker).
De plejer normalt at ryge i ovnen med hvad jeg nu har af krydderier,
men tænkte at i måske havde en god ide til en ny og spændende måde at
bruge disse kyllingebryster.
så hvad vil i foreslå?
| |
Max (25-03-2006)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 25-03-06 09:31 |
|
Hej Kim
> så hvad vil i foreslå?
Ikke at det er særligt spænnende eller kreativt, men hvad med
at koge dem og lave en gang tarteletfyld ud af dem.
Mvh Max
| |
Kim Schulz (25-03-2006)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 25-03-06 10:15 |
|
On Sat, 25 Mar 2006 09:30:39 +0100
"Max" <Max_Jens@post9.tele.dk.invalid> wrote:
> Hej Kim
>
> > så hvad vil i foreslå?
>
> Ikke at det er særligt spænnende eller kreativt, men hvad med
> at koge dem og lave en gang tarteletfyld ud af dem.
ohhh det er faktisk ikke en helt dum ide. og så kan jeg samtidigt få
fyldt op af kyllingefond.
| |
padre (25-03-2006)
| Kommentar Fra : padre |
Dato : 25-03-06 11:17 |
|
"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> wrote in message
news:20060325085431.55f8d203@laptopia...
>Jeg har en bunke kyllingebryster som stadig sidder på brystbenet (delt
>i enkelte bryst stykker).
Pil dem af benene og kog fond på benene. Skær brysterne i mundrette bidder
og steg dem i olivenolie med masser af ingefær og hvidløg, en lille smule
peber, chili efter behag - men ingen salt ! Når de er næsten færdige
tilsættes lidt fond, strimlede peberfrugter, meget tyndt skivet gulerod,
svampe, kinakål og hvad ved jeg. Serveres med ris.
--
padre
| |
Kent (25-03-2006)
| Kommentar Fra : Kent |
Dato : 25-03-06 11:18 |
|
"Kim Schulz" <kim@schulz.dk> skrev i en meddelelse
news:20060325085431.55f8d203@laptopia...
<klip>
> så hvad vil i foreslå?
Skær kødet fra benene så pænt som muligt. Tag derefter et stykke
bacon og rul om hver af bryst-stykkerne. Steg dem i ovnen.
Til kødet laver du en god paprika-sovs, og så kan du servere
krydrede kartoffelbåde til - eller evt. alm. hvide kartofler.
Lav evt. en frisk grøn salat til retten.
Det kan komme til at smage rigtigt godt .
Vh
Kent
| |
Kasper Malmberg (25-03-2006)
| Kommentar Fra : Kasper Malmberg |
Dato : 25-03-06 13:17 |
|
Kim Schulz skrev:
> hejsa
> Jeg har en bunke kyllingebryster som stadig sidder på brystbenet (delt
> i enkelte bryst stykker).
> De plejer normalt at ryge i ovnen med hvad jeg nu har af krydderier,
> men tænkte at i måske havde en god ide til en ny og spændende måde at
> bruge disse kyllingebryster.
>
> så hvad vil i foreslå?
>
blend noget yogurt med, chili, ingefær, hvidløg, tomat pure,
korianderfrø, spidskommen og Graham Masala. Smag til med salt og lidt
sukker.
skær nogle dybe snit i kyllingebrystet op tværs og smid dem i yogurten.
I køleskabet med dem i en 4 timer eller længere gerne 24 timer.
Bage det hele i ovnen ved en 200 til 225 grader indtil de er færdige
(måske en 30 til 50 min.)
server med basmati ris, raita, chutney, og grønt, Eventuelt med lidt
frisk koriander drysset over.
MVH
Kasper Malmberg
| |
|
|