"Brian S" <brian_skryder@yahoo.dk> wrote in message
news:1142452428.957892.87180@i40g2000cwc.googlegroups.com...
Jeg har set denne på sol.dk:
Jeg takker. Jeg mener dog bestemt ikke at der var oksekød i, måske hakket
svinekød, men nu er jeg ude i gætterierne. Den skal prøves når jeg finder
noget kyllingelever , har hørt rygter om at Bilka ikke har det mere (Odense)
Ja jeg vil anbefale dig at prøve også. Mange gange forbinder man paté med
med noget ala lever postej eller finere...... min yndligsret var fast og
grynet i konsistensen. Når den bagte i ovnen kunne man se væsken / skyen
koge omkring den (min mor brugte et glasfad)og så skulle den lige stå nogle
minutter når den kom ud af ovnen for at opsuge saften..... her gik det tit
galt ;
Der skulle spises med det samme ..... mums
og det bedste var, at hvis man levnede en anelse kunne det spises både koldt
eller opvarmet , begge dele lige lækkert (hvilken minder mig om at der vist
var lidt persille i også, det må vist ikke opvarmes igen, men hvad)
Mvh
Thomas