Hej
Jeg har i en årrække haft en gasgrill fra BP af den type her
http://www.bp.com/multipleimagearticle.do?categoryId=9003327&contentId=3000079
Den er forsynet med keramiske sten der varmes op af en
gasbrænder. Den ryger, oser og stinker nøjagtig lige så
meget som en almindelig kulgrill, det eneste den ikke kan
levere er smagen af tændvæske. Vi og vore gæster har
ikke kunnet fremhæve en type grill frem for en anden, selv
ved direkte sammenligninger. Vi griller vel 3-4 gange om ugen
i gennemsnit fra slut april til slut oktober, så den bliver brugt
temlig flittigt. At skifte en flaske tager jo under et minut hvis
man har en ekstra stående ellers 4 minutter her hvor der
kan byttes på den nærmeste tankstation. Vores står på
en terasse under en pavilion med et overtræk. Jeg tager en
bakke med tallerkner og bestik med ud, tæpper grillen af,
tænder den, dækker bord og går ind og henter kød og tilbehør
på en bakke. Når jeg så kommer ud, ja så er grillen klar til
at jeg kan smide kødet på den. Når vi er færdige med at
grille kød, ja så slukker jeg grillen og efter 15 minutter er
den kold nok til at få tæppet på igen.
Min anbefaling er, køb en gasgrill af ovenstående type, du
vinder en masse og taber intet.
Mvh Max