/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
At simre eller ikke at være snob-nar
Fra : Bo Warming


Dato : 17-01-06 07:30

Gryden, der småkoger og lige er rørt rundt i, så påbrænd undgås, giver
associationer til fortidens gode selvgjorte måltider.
Men mikrobølge er lige så godt, hvis et blindet smagsdommerpanel sku
afgøre, og tar du pulverret og ryster, tilsætter vand og efterladere
den i en 100gr-vandfuld elkedel, så er de fem kokkehuer faktisk
hjemme, men sig det ikke til matriarkatet.

Jeg har tidligere berømmet Aldi-pasta "Taverna" med tørrede svampe,
som min datter stod og rørte i og var stolt af, tilfældigvis ugen
efter min biologistuderende søn var kommet hjem med skovplukkede
svampe og havde lavet en tilsvarende ret, og med god grund søgte at
afkræve mig restaurants-pris for den uhyre velsmagende tilsvarende
rørhat-sag.

Sorry, snobber, Aldi-fornuft til 9,95 kr er på højde med en hel dags
friluftsarbejde

I mit forsøg på at købe min datters kærlighed - og forglemmende at
hendes glæde bestod i eget arbejde, ikke mit forarbejde, købte jeg
noget dyrt italiensk pulvergejl i stedet for det billige tyske.
"Firenze-"Føtex posen med svamperet havde langt større pasta-dimser og
ved siden af var der en med min yndringskrydderurt, basilikum. som
dominerende smag
De havde stort opslået på forsiden 12 hhv 15 minutters kogetid, hvor
Aldi kun behøvede 5 minutter....
Jeg har nu videnskabet lidt på de 3 temmeligfastfoods og prisen for
ærlighed går til ------ Aldi.
At simre i 12 eller 15 minutter gør absolut ingen forskel - det halve
gør også de store pastasykker så bløde så en paradentose-gamlinge kan
indtage dem, næsten med sugerør.
De lyver altså 15 minutters-krav for at diversificere og få nogle
gamlige til at tænke "Jeg er ikke et fastfoodsjuskehoved som mine
børnebørn" og købe en med 15 min for at stå og kunne hygge sig lææænge
i køkkenet før sulten stilles.
Alle tre har vidt forskelligt indhold af alt muligt, men Aldis med de
lidt mindre pastastykker er smagsmæssig helt på højde med de dyrere.
Min dovne metode med hurtigkoger i stf mikrobølgeovn er ikke nok til
store pastastykker, hvis ikke man giver de to liters reservoirvand et
ekstra opkog.
Alt kan hældes i plastikpose og denne presses ned i det netopkogte
vand og henstår indtil passende lunkenhed eller længere,
Men de stive metalfolieinderside poser, som disse
pasta-og-smagsjævningspulvre er i, er som skabt til
enportions-kontainer og dejlig stive at spise af, at presse maden ud,
som man presser tandpaste ud af en tube, er fornyende smisemåde, og
minder om min kones tiårige katte, der aldrig forlod barndommen, fordi
de aldrig har skulle fange mus men whiskas-forkæles. De masserer os
mens de leger de dier, som om der kom brystmælk ud af os ved
forpotestimulation



 
 
Jørn Ibsen (18-01-2006)
Kommentar
Fra : Jørn Ibsen


Dato : 18-01-06 21:31

Bo Warming <bwng@bwng.dk> vrøvlede:
>
>Sorry, snobber, Aldi-fornuft til
>9,95 kr er på højde med en hel dags
>friluftsarbejde
>
NEJ!
Men jeg tænkte jo nok, at alt det midebefængte kød, du spiser,
nok skulle ødelægge dine smagsløg en dag.



Bo Warming (19-01-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 19-01-06 22:09

"Jørn Ibsen (slet UULNG)" <j-ibsen@UULNGget2net.dk> wrote in message
news:11376164820.624843831008469@dtext.news.tele.dk...
> Bo Warming <bwng@bwng.dk> vrøvlede:
>>
>>Sorry, snobber, Aldi-fornuft til
>>9,95 kr er på højde med en hel dags
>>friluftsarbejde
>>
> NEJ!
> Men jeg tænkte jo nok, at alt det midebefængte kød, du spiser,
> nok skulle ødelægge dine smagsløg en dag.

Jeg tror ikke, at det er rapporteret nogensinde, at smagsløg kan
ødelæges

_Mider_, hvad er det?
Et par sommermåneder kan man være uheldig at der gør *maddiker* i kød,
og min forskning afslører at det er latterligt at smide ud af den
grund, hvis der er få og de er under en centimeter.
Men selvfølgelig er det ikke noget der opsøges eller nogensinde har
været en stor del af noget menneskes kost.

har du smagt Aldi-svamperetten og er du sikker på at den let overgås
af frisksvampe-ret?



Bo Warming (19-01-2006)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 19-01-06 22:09

"Jørn Ibsen (slet UULNG)" <j-ibsen@UULNGget2net.dk> wrote in message
news:11376164820.624843831008469@dtext.news.tele.dk...
> Bo Warming <bwng@bwng.dk> vrøvlede:
>>
>>Sorry, snobber, Aldi-fornuft til
>>9,95 kr er på højde med en hel dags
>>friluftsarbejde
>>
> NEJ!
> Men jeg tænkte jo nok, at alt det midebefængte kød, du spiser,
> nok skulle ødelægge dine smagsløg en dag.

Jeg tror ikke, at det er rapporteret nogensinde, at smagsløg kan
ødelæges

_Mider_, hvad er det?
Et par sommermåneder kan man være uheldig at der gør *maddiker* i kød,
og min forskning afslører at det er latterligt at smide ud af den
grund, hvis der er få og de er under en centimeter.
Men selvfølgelig er det ikke noget der opsøges eller nogensinde har
været en stor del af noget menneskes kost.

har du smagt Aldi-svamperetten og er du sikker på at den let overgås
af frisksvampe-ret?



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste