/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
1/2 frilandsgris Ølstykke
Fra : Jette


Dato : 21-10-05 07:38

Hej gruppe. Jeg har netop købt en halv frilandsgris hos Birk Christiansen i
Ølstykke www.gryntegrisen.dk Den er udskåret og dyrlægekontrolleret til kr.
27,- kg. Jeg så grisene gå og grynte på store arealer. Kødet er lige så fint
og mørkt og frem for alt, kan vi spise grisekød med god samvittighed. Tænk
de priser der er f.eks. i Føtex på konventionel gris, jeg er heller ikke
sikker på deres Antonius-gris har det bedre end de almindelige, måske er det
blot racen, der er forskellig. Jamen tænker du, jeg kan ikke finde ud af en
halv gris. Til det siger jeg: Prøv det. Man tvinges til at finde nye retter
i stedet for de evindelige, det er ingen undskyldning, når vi har
internettet og man lærer hver gang (og for kr.1,- pr. kg sætter Birk
mærkater på). Og en halv gris fylder måske 2 hylder i en skabsfryser. (Blot
skal du ikke lægge det hele derind, når det er ferskt, kødet skal løsfryses)
Jeg har ingen økonomiske interesser i gryntegrisen, blot er jeg så glad for
at have fundet et sted, for når man handler direkte, får alle mere ud af
det. Han får en bedre pris, jeg får et bedre produkt og jeg har undgået at
støtte dyrplagerindustrien . Hilsen Jette



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177501
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408527
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste