Beeblebrox skrev:
>> Denne her er super:
http://magnetic-ink.dk/2 (jeg fik den af en
>> veninde, men har senere fundet ud af at det vist er en Jamie
>> Oliver-ting).
>
> Den ser lækker ud og jeg vil lave den til nytårsmiddagen.
Den ér meget lækker!
En anden lækker mousse er nougatmousse¹. For relativt nylig fik den
en nougathader (af typen »Advr, nougat? Det er lige så det vender sig
i mig!«) til at spise en hel portion og bede om at det snart måtte
blive serveret igen. Brug Valrhona nougat, eller tilsvarende kvalitet.
> Er der nogle der ved om 'double cream' svarer til vores 38%
> piskefløde?
Double cream er fløde 48, men du kan roligt bruge alm. piske fløde til
den pågældende opskrift - det har jeg gjort adskillige gange.
Mvh,
// Klaus
¹)
http://magnetic-ink.dk/29
--
Klaus Alexander Seistrup
Magnetic Ink, Copenhagen, Denmark
http://magnetic-ink.dk/