|
| Smelte meget chokolade hvordan ? Fra : Ukendt |
Dato : 19-09-05 07:15 |
|
Hejsa Alle
Først tak for ideer til bolle opskrifter og resturent i kbh
Nå men skal lave noget med nogle frugt stykker i chokolade, men det plejer
at volde problemer at smelte chokolade i mængder, hvordan gør i andre for at
chokoladen ikke brænder på eller kun smelter halvt ?
Gode ideer modtages med kyshånd..
Mvh
Morten
| |
Max (19-09-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 19-09-05 07:26 |
|
Hej Juel
> at volde problemer at smelte chokolade i mængder, hvordan gør i andre for
at
> chokoladen ikke brænder på eller kun smelter halvt ?
De fleste vil nok sige vandbad, men jeg bruger altså en kobber gryde
direkte på kogepladen, og så på laveste blus, det tager lidt tid, men
det virker og et par kilo chokolade er inetet problem.
Mvh Max
| |
Ukendt (19-09-2005)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 19-09-05 07:44 |
|
> De fleste vil nok sige vandbad, men jeg bruger altså en kobber gryde
> direkte på kogepladen, og så på laveste blus, det tager lidt tid, men
> det virker og et par kilo chokolade er inetet problem.
hvorfor kobber ??
mvh
Morten
| |
Max (19-09-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 19-09-05 07:55 |
|
Hej Morten
> hvorfor kobber ??
Ingen anden grund end at den gryde jeg tilfældigvis bruger til
opgaven er en kobbergryde, en tykbundet udgave.
Mvh Max
| |
Ukendt (19-09-2005)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 19-09-05 07:56 |
|
> > hvorfor kobber ??
>
> Ingen anden grund end at den gryde jeg tilfældigvis bruger til
> opgaven er en kobbergryde, en tykbundet udgave.
hehe Max ok, troede den måske var specielt god til det
Mvh
Morten
| |
Max (19-09-2005)
| Kommentar Fra : Max |
Dato : 19-09-05 08:00 |
|
Hej Morten
> hehe Max ok, troede den måske var specielt god til det
Den er også god til det, det er nærmere bestemt en stor
kasserolle med dejlige runde former så gummiskraberen
kan få fat på det hele nede i den. Den er af et dansk fabrikat,
lavet nede ved Kolding tror jeg, men desværre kan man ikke
få gryder fra dem mere.
Mvh Max
| |
Lars Pedersen (19-09-2005)
| Kommentar Fra : Lars Pedersen |
Dato : 19-09-05 08:38 |
|
"Juel" <xsnabelastarchild.dk> wrote:
> Nå men skal lave noget med nogle frugt stykker i chokolade, men det plejer
> at volde problemer at smelte chokolade i mængder, hvordan gør i andre for
> at chokoladen ikke brænder på eller kun smelter halvt ?
>
> Gode ideer modtages med kyshånd..
Mikrobølgeovnen, eventuelt af flere omgange.
| |
Ukendt (19-09-2005)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 19-09-05 08:43 |
|
> Mikrobølgeovnen, eventuelt af flere omgange.
Er alm varmluft ovn så ikke bedre ?
Mvh
Morten
| |
Kim Schulz (19-09-2005)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 19-09-05 10:03 |
|
On Mon, 19 Sep 2005 09:42:58 +0200
"Juel" <xsnabelastarchild.dk> wrote:
> > Mikrobølgeovnen, eventuelt af flere omgange.
>
> Er alm varmluft ovn så ikke bedre ?
mikrobølgeovn virker i hvert fald rigtigt godt. jeg har smeltet 1kg
chokoloade på den måde (på en gang altså) og det blev bare perfekt.
| |
Kim Schulz (19-09-2005)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 19-09-05 10:51 |
|
On Mon, 19 Sep 2005 11:07:29 +0200
"Juel" <xsnabelastarchild.dk> wrote:
> mikrobølgeovn virker i hvert fald rigtigt godt. jeg har smeltet 1kg
> chokoloade på den måde (på en gang altså) og det blev bare perfekt.
>
> Ok, må jeg prøve så.. ved fuld power eller bare sådan medium ?
jeg mener jeg satte den på 80% som i mit tilfælde vist nok er 800W
| |
Kim Schulz (19-09-2005)
| Kommentar Fra : Kim Schulz |
Dato : 19-09-05 11:21 |
|
On Mon, 19 Sep 2005 12:03:47 +0200
"Juel" <xsnabelastarchild.dk> wrote:
> >> Ok, må jeg prøve så.. ved fuld power eller bare sådan medium ?
>
> >jeg mener jeg satte den på 80% som i mit tilfælde vist nok er 800W
>
> Oki takker, det prøver jeg, hvad der det bedste chokolade at smelte ?
>
> Mvh
> Morten
>
>
kommer an på til hvad - altså om den skal stivne igen eller ej.
| |
|
|