Hej.
Bulgur/ knækkede hvedekærner.
Kan ikke give en opskrift på mål, men jeg laver følgende.
Et løg, i grøn peber skære i fine tern, sauteres i lidt olie, derefter
tilsættes bulguren ( som er skyldet) sammen med tomatpure( prøv dig frem )
hvis du ikke har noget fond brug da en tern okse samt vand, salt og peber.
sørg for at der er lidt væde ikke for meget, under tilberedningen, skru med
for varmen
tilberedningstid ca- 15- 20 min
Opskriften fra en tyrkisk kok.
hilsen lone
<spaghettineger@gmail.com> skrev i en meddelelse
news:1125157562.530032.192950@f14g2000cwb.googlegroups.com...
På restaurant Ankara fås en skøn substans, som jeg umiddelbart vil
tro er bulgur (er det ikke det?).
Det har en rødlig farve.
Hvordan får man det til at smage, som det gør på restauranten
Efter flere forsøg (ret mislykkede) bliver man desperat...
På forhånd tak